Καλαμάτα: Νεκρός ανεμβολίαστος πατέρας τριών παιδιών από κορωνοϊό

Η συγκλονιστική ανάρτηση: «Παιδιά μπαίνω για διασωλήνωση σε λίγο»

Το ρεπορτάζ της Άννας Λίτινα για τους νεκρούς από κορωνοϊό/ Κεντρικό δελτίο ειδήσεων Star (18/1/22)

Ένας ακόμη νέος άνθρωπος έχασε τη ζωή του από κορωνοϊόΟ 41χρονος Μπάμπης από την Καλαμάτα ήταν πατέρας τριών παιδιών και εργαζόταν σε ταβέρνα. Δεν είχε εμβολιαστεί ούτε εκείνος αλλά ούτε και οι υπόλοιποι της οικογένειάς του. 

Αγρίνιο: Πέθανε 41χρονος ανεμβολίαστος ιερέας και άφησε πίσω του δύο παιδιά

Ο άτυχος άντρας είχε κάνει μία ανάρτηση στο facebook λίγες μέρες πριν τον θάνατό του: «Παιδιά μπαίνω για διασωλήνωση σε λίγο. Δεν γίνεται αλλιώς. Τα τρία παιδάκια μου και τη γυναίκα μου σκέφτομαι  και την μάνα μου που είναι μέρες διασωληνωμένη και αυτή. Δεν μου ανεβαίνει το οξυγόνο καθόλου. Μόνο με τη μάσκα ανασαίνω». 

Πρέβεζα: Κατέληξε εμβολιασμένος 27χρονος με κορωνοϊό

«Ήρθε στην κλινική μας στις 7 του μηνός , έμεινε αρκετές μέρες με υψηλά μείγματα οξυγόνου , δυστυχώς, με πλήρη αγωγή και στις 14 δηλαδή μια εβδομάδα μετά διασωληνώθηκε και δυο μέρες αργότερα κατέληξε» δηλώνει στο Star o - Δ/ντης Γενικής Χειρουργικής Νοσοκομείου Καλαμάτας.

Κορωνοϊός: Νεκρός 23χρονος Ελληνοαυστραλός αρσιβαρίστας- Ήταν εμβολιασμένος

O καρδιολόγος - εντατικολόγος Δ/ντης ΜΕΘ Νοσοκομείου Κοζάνης δηλώνει στο Star πως πολλοί ανεμβολίαστοι λίγο πριν διασωληνωθούν μετανιώνουν που δεν έκαναν το εμβόλιο: «Έχουμε τραγικές ιστορίες με ανθρώπους που λίγο πριν τη διασωλήνωση το μετανιώνουν και κάποιοι από αυτούς καταλήγουν. Το μετανιώνουν το βλέπεις και στο βλέμμα τους το κλάμα ας πούμε βλέπεις ότι είναι και σκέφτονται και τα παιδιά τους και το τι αφήνουν από πίσω αυτοί οι άνθρωποι»

 Δείτε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top