Κορωνοϊός: Πέθανε επειδή φοβόταν το νοσοκομείο- Η απόφαση που απέβη μοιραία

Ο άνδρας είχε κάνει μόνο την πρώτη δόση του εμβολίου

Οι τραγικές ιστορίες συμπολιτών μας που «χάνουν» τη μάχη με τον κορωνοϊό. Αυτή τη φορά, ένας άνδρας που νοσούσε στη Λαμία καθυστέρησε να πάει στο νοσοκομείο, απόφαση που απέβη μοιραία.

Κορωνοϊός: Πρώτος νεκρός από τη μετάλλαξη Όμικρον στην Ελλάδα

Ο 66χρονος άνδρας, που είχε κάνει τη μία δόση του εμβολίου, βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό στις 8 Ιανουαρίου και είχε αναρτήσει το θετικό αποτέλεσμα του μοριακού του τεστ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

κορωνοϊός νεκροί

Όμως η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε. Όπως περιέγραψε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και την Κατερίνα Ρίστα ο αδερφός του, που ζει μόνιμα στη Φλόριντα των ΗΠΑ, φοβόταν να πάει στο νοσοκομείo, ενώ το οξυγόνο του έπεφτε σταδιακά.

Αγρίνιο: Πέθανε 41χρονος ανεμβολίαστος ιερέας και άφησε πίσω του δύο παιδιά

Μου λέει τα φοβάμαι τα νοσοκομεία. Είχε μια αίσθηση ότι δε θα ξαναξυπνήσει, μου το είχε πει 2 - 3 φορές αυτό μέσα σε πέντε λεπτά.

Σύμφωνα με πηγές του νοσοκομείου Λαμίας, ο 66χρονος αρνήθηκε τη διασωλήνωση, όταν κρίθηκε αναγκαίο. Ωστόσο, όταν έχασε το επίπεδο συνείδησης αναγκαστικά, στα πλαίσια που ο νόμος ορίζει, διασωληνώθηκε.

Ο γιατρός του Βόλου μίλησε για πρώτη φορά στο Star

Απολογητικό υπόμνημα κατέθεσε ο δικηγόρος του γιατρού στον Βόλo, ο οποίος κατηγορείται ότι προέτρεπε ασθενείς με κορωνοϊό να μην πάνε στο νοσοκομείο.

Όπως ανέφερε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star ο δικηγόρος του Θεόδωρος Μαντάς, αρνείται κάθε κατηγορία που του αποδίδεται.

«Έχω προσφέρει επιώ δεκαετίες ανυπολόγιστες υπηρεσίες στην επιστήμη και στην κοινωνία. Επομένως δε θα μπορούσα ποτέ με ενέργειες ή παραλείψεις μου να εκθέσω σε κίνδυνο οποιαδήποτε ανθρώπινη ζωή», είπε ο γιατρός του Βόλου.

Ο σύζυγός όμως της 60χρονης , που έχασε τη ζωή της υποστηρίζει πως την απέτρεψε να πάει στο νοσοκομείο.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top