Υπάτιος Πατμάνογλου για τροχαίο Μονογυιού: «Όλοι έχουμε πάθη»

Συγκλονιστική ανάρτηση από τον άνθρωπο που έχασε γυναίκα και παιδί

Ρεπορτάζ για το σημείο που σκοτώθηκε ο Τζώρτζης Μονογυιός/ Μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων Star (14/1/22)

Το φονικό τροχαίο του Τζώρτζη Μονογυιού που σημειώθηκε χθες το βράδυ στη Βούλα «ξύπνησε μνήμες» στον Υπάτιο Πατμάνογλου. Πριν 4,5 χρόνια ο άντρας είχε δει την Porsche του Γιώργου Βακάκη να πέφτει με ιλιγγιώδη ταχύτητα στο αυτοκίνητο που επέβαινε η έγκυος γυναίκα του και το παιδί του. 

Βούλα: Ο Μονογυιός αγόρασε το αυτοκίνητο και σκοτώθηκε στην πρώτη βόλτα

Ο Υπάτιος Πατμάνογλου έκανε μία συγκινητική ανάρτηση με αφορμή το τροχαίο που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο τις τελευταίες ώρες: 

Τροχαίο στη Βούλα: Ποιος ήταν ο Τζώρτζης Μονογυιός που βρήκε τραγικό θάνατο

«Όλοι έχουμε τα πάθη μας άλλος με το αυτοκίνητό, άλλος με γυμναστήριο, άλλος με κυνήγι, άλλος με τις μηχανές …δεν είναι κακό να παθιαζόμαστε, κακό είναι να μην μπορούμε να ελέγχουμε το πάθος μας, μπαίνω στη θέση του παιδιού, το ποσό χαρούμενος θα ήταν χθες που καβαλούσε την Ferrari και τι πόνο και θλίψη έφερε μετά από λίγο στην οικογένειά του. Τώρα ίσως βρίσκεται σε ένα θάλαμο ψυγείου και οι δικοί του ανήμποροι να το διαχειριστούν…. αδέρφια προσοχή στα πάθη μας … καλό παράδεισο στην ψυχή του παλικαριού, ο θεός να αναπαύσει την ψυχή του και εύχομαι από καρδιάς η Παναγία μας να είναι κάθε λεπτό στο πλευρό της οικογένειας»

Τροχαίο Βούλα: «Ήμουν τυχερός που δεν πήγα βόλτα με τον Τζώρτζη Μονογυιό»

Το μήνυμα του Υπάτιου Πατμάνογλου:

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top