«Διομήδης»: Αγνοείται 24χρονη στις Σέρρες – Νεκρός ο σύζυγός της

Συνεχίζονται οι έρευνες στον ορεινό όγκο του Λαγκαδίου

Άκαρπες έχουν αποδειχθεί μέχρι στιγμής οι έρευνες για τον εντοπισμό μιας 24χρονης, η οποία παρασύρθηκε από ρέμα το απόγευμα της Τετάρτης στον ορεινό όγκο του Λαγκαδίου.

Η σορός, που εντοπίστηκε χθες, ανήκει στον 37χρονο σύζυγό της.

Λόγω και των κακών καιρικών συνθηκών που προκάλεσε η κακοκαιρία «Διομήδης», δεν υπολόγισαν σωστά τη στάθμη του νερού και στην προσπάθεια να διασχίσουν το ρέμα το ανδρόγυνο παρασύρθηκε από τα νερά.

Κακοκαιρία Διομήδης - Καρδίτσα: Κατέληξε ο εργάτης που χτυπήθηκε από ρεύμα

Σέρρες νεκρός

Το ανδρόγυνο δεν υπολόγισε σωστά τη στάθμη του νερού και στην προσπάθεια να διασχίσουν το ρέμα το ανδρόγυνο παρασύρθηκε από τα νερά / Πηγή φωτογραφίας: epiloges.tv

Οι Αρχές ειδοποιήθηκαν το μεσημέρι της Τετάρτης από ένα τρίτο άτομo, τον 22χρονο αδελφό της γυναίκας, που συνόδευε το ανδρόγυνο, ότι αναζητούνται ο 37χρονος και η 24χρονη.

«Διομήδης»: Στην «κατάψυξη» η χώρα - Πρόβλεψη για νέο κύμα κακοκαιρίας

Οι τρεις μετανάστες, σύμφωνα με εκδοχή που εξετάζουν οι Αρχές, επιχείρησαν να διασχίσουν πεζοί ορεινό πέρασμα της περιοχής με προορισμό τα βόρεια σύνορα της χώρας, έτσι ώστε να συνεχίσουν το ταξίδι τους προς την Κεντρική Ευρώπη.

Σέρρες νεκρός

Οι τρεις μετανάστες επιχείρησαν να διασχίσουν πεζοί ορεινό πέρασμα της περιοχής με προορισμό τα βόρεια σύνορα της χώρας / Πηγή φωτογραφίας: epiloges.tv

Οι έρευνες για την αγνοούμενη σταμάτησαν λόγω της νύχτας και αναμένεται να συνεχιστούν αύριο με το πρώτο φως της ημέρας.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top