Κακοκαιρία «Διομήδης»: Νεκρός εντοπίστηκε άνδρας που αγνοούταν στις Σέρρες

Παρασύρθηκε από ρέμα - Αγνοείται ακόμα μια γυναίκα

Κακοκαιρία «Διομήδης»: Εργάτης χτυπήθηκε από το ρεύμα στην Καρδίτσα - Βίντεο από το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star

Νεκρός εντοπίστηκε ένας από τους δύο αγνοούμενους στον δήμο Βισαλτίας Σερρών.

Γύρω στις 12 το μεσημέρι, είχαν ξεκινήσει έρευνες από την Αστυνομία και την Πυροσβεστική για τον εντοπισμό τους, μετά από κλήση που έγινε στον τριψήφιο αριθμό έκτακτης ανάγκης 112. Σύμφωνα με την κλήση, στη συγκεκριμένη περιοχή αγνοούνταν τα ίχνη δύο ατόμων, ενός άνδρα και μίας γυναίκας, μετά το πέρασμα της κακοκαιρίας «Διομήδης».

Γύρω στις 16:00 εντοπίστηκε νεκρός ο άνδρας από πυροσβέστες μέσα στο ρέμα. Μέχρι στιγμής παραμένουν άγνωστες οι συνθήκες υπό τις οποίες έχασε τη ζωή του, ενώ δεν κατέστη εφικτή η ταυτοποίησή του. Η σορός του μεταφέρθηκε στο Κ.Υ. Νιγρίτας Σερρών.

Σύμφωνα με το infonews24.gr, ο Αντιδήμαρχος Υποδομών και Πολιτικής Προστασίας του δήμου είχε αναφέρει νωρίτερα ότι οι αγνοούμενοι πιθανότατα θέλησαν να περάσουν από το βουνό που τον τελευταίο καιρό χρησιμοποιείται ως πέρασμα. Όμως φαίνεται ότι αποπροσανατολίστηκαν και μπήκαν στο ρέμα, με αποτέλεσμα να παρασυρθούν από αυτό.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top