Ηλιούπολη: Τι λέει ο αστυνομικός που κατηγορείται για βιασμό και ομηρία

Μιλάει μέσα από τη φυλακή - «Είχαμε σχέση, της ζήτησα να χωρίσουμε»

Στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» μίλησε για πρώτη φορά ο 39χρονος αστυνομικός, ο οποίος προφυλακίστηκε καθώς κατηγορείται για κύκλωμα trafficking , αλλά και 13 ακόμα κακουργήματα. 

Ηλιούπολη: Αστυνομικός κρατούσε φυλακισμένη 19χρονη και την εξέδιδε

Τον αστυνομικό είχε καταγγείλει μία 19χρονη, η οποία δραπέτευσε από το διαμέρισμα του στην Ηλιούπολη τον Ιούλιο του 2021. Υποστηρίζει πως την εξέδιδε με τη βία και να την υποχρέωνε να συμμετέχει σε ροζ βίντεο. 

Ηλιούπολη: Ως «σωτήρας» της 19χρονης εμφανίζεται ο αστυνομικός

«Τον Ιούνιο του 2021 γνώρισα την 19χρονη και ήθελα να χρησιμοποιήσει μια επαφή που είχα και να γυρίσει ταινία. Όπως και έγινε. Από εκεί και πέρα με τα υπόλοιπα που λέει δεν έχω καμία ανάμειξη. Ήρθε σπίτι μου γιατί δεν είχε που να μείνει, προσπάθησα για να φτιάξει τη σχέση με τη μάνα της» λέει αρχικά.

Ο αστυνομικός υποστηρίζει πως η κοπέλα του είχε εκμυστηρευτεί πως είχε περίεργη σχέση με τον πατέρα της, καθώς «την βίαζε από 14 ετών»: «Όταν μου ανέφερε αυτό το γεγονός, εγώ ενημέρωσα το οργανωμένο έγκλημα και το τμήμα ανηλίκων. Σε κάθε περίπτωση αν εγώ την βίαζα και έκανα όλα αυτά που λέει δεν θα έπαιρνα τηλέφωνο το οργανωμένο έγκλημα». 

Ηλιούπολη: Οργανωμένο κύκλωμα trafficking βλέπουν οι δικηγόροι της 19χρονης

«Ξαφνικά ένα πρωί τσακωθήκαμε. Όντως τσακωθήκαμε και όντως της έδωσα μια σφαλιάρα. Κάλεσα αμέσως τη μητέρα της, της ζήτησα συγγνώμη και της εξήγησα τα πάντα. Μέσα σε 10 λεπτά είχε μιλήσει με δικηγόρο, είχαν έρθει και με είχαν συλλάβει. Σπίτι μου δεν βρέθηκε το παραμικρό». 

Ηλιούπολη: «Ο αστυνομικός μου έκλεινε τρία ή τέσσερα ραντεβού την ημέρα»

Μεταξύ άλλων ο 39χρονος υποστηρίζει πως είχε σχέση με την 19χρονη για ένα μήνα: «Ένα βράδυ γύρισε στο σπίτι μου και ήταν χτυπημένη. Την ρωτούσα που είχε πάει και δεν μου έλεγε. Τότε, της ζήτησα να χωρίσουμε».

Παράλληλα, δηλώνει πως η κατηγορία για ομηρία δεν στέκει: «Δεν είναι δυνατόν να είναι σε ομηρία και να πηγαίνει το πρωί να παίρνει καφέ, να βγαίνουμε μαζί έξω και να βγαίνει και μόνη της έξω. Δεν υπάρχει ομηρία».

«Η κοπέλα δεν μου φταίει σε τίποτα. Ας πει ότι θέλει. Εγώ είμαι εκνευρισμένος με το σύστημα που δεν εξετάζει τα στοιχεία και με το παραμικρό σε προφυλακίζουν και σου διαλύουν τη ζωή. Ζητάω να βγω έξω για δύο λόγους: Πρώτον για να βρω και άλλα στοιχεία για να αποδείξω την αθωότητα μου και δεύτερον για να δω την κόρη μου». 

Ηλιούπολη: H οικογένεια του αστυνομικού θέλει την επιμέλεια της κόρης του

Ο 39χρονος δηλώνει πως είχε γνωρίσει την κόρη του και στην 19χρονη: «Έχει καταστραφεί η ζωή μου. Πρέπει να είστε σίγουροι πριν βάλετε κάποιον άνθρωπο στη φυλακή. Ας δω μία τελευταία φορά την κόρη μου και κάντε ότι θέλετε» δηλώνει ο ίδιος.

Δείτε την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top