Άρτα: Γεννά μέσα στη μέρα η μητέρα του 16χρονου που αυτοπυροβολήθηκε

Βγήκε από τη ΜΕΘ το αγόρι

Όλο και βελτιώνεται η υγεία του 16χρονου στην Άρτα

Ανήμερα της ονομαστικής του γιορτής ο 16χρονος Γιάννης που αυτοπυροβολήθηκε όταν συνειδητοποίησε ότι πυροβόλησε κατά λάθος τον θείο του στο κυνήγι, βγήκε από τη ΜΕΘ, δίνοντας μεγάλη χαρά στους δικούς του ανθρώπους. 

Αυτά μάλιστα δεν είναι τα μόνα ευχάριστα νέα για την οικογένεια, καθώς μέσα στη μέρα αναμένεται να γεννήσει και η μητέρα του που νοσηλεύεται στη μαιευτική κλινική του νοσοκομείου Άρτας.

Άρτα: 16χρονος σκότωσε κατά λάθος τον θείο του και μετά αυτοπυροβολήθηκε

Η γυναίκα βρισκόταν στον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της, όμως μετά την απόπειρα αυτοκτονίας του γιου της, υπέστη ισχυρό σοκ και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Άρτα: Στο νοσοκομείο η έγκυος μητέρα του 16χρονου που σκότωσε τον θείο του

Σύμφωνα με τους γιατρούς ο 16χρονος είναι καλά στην υγεία του, παρά το γεγονός ότι του αφαιρέθηκε το ένα τρίτο του πνεύμονά του. 

Το παιδί έστρεψε την καραμπίνα εναντίον του, όταν συνειδητοποίησε ότι είχε πυροβολήσει κατά λάθος τον θείο του, με τον οποίο είχαν πάει μαζί για κυνήγι. 

Τραγωδία Άρτα: Στο νοσοκομείο με έμφραγμα και ο πατέρας του 16χρονου

Μάλιστα ο πατέρας του ήταν μπροστά όταν εκείνος τράβηξε τη σκανδάλη, με αποτέλεσμα να υποστεί έμφραγμα και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Η κατάσταση της υγείας του είναι πολύ καλύτερη και πλέον αναμένει κι αυτός το νέο μέλος της οικογένειας. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top