Κρήτη: Στη φυλακή ο πατέρας που εγκατέλειψε το παιδί του σε χαρτόκουτο

Άλλα δύο από τα επτά παιδιά του βρέθηκαν σε άθλια κατάσταση

Εγκατέλειψαν τρίχρονη σε χαρτόκουτο στην Κρήτη -  Βίντεο Mega

Στη φυλακή οδηγήθηκε ο πατέρας της τρίχρονης που είχε εγκαταλειφθεί σε χαρτόκουτο στην Κρήτη στις αρχές Δεκεμβρίου.

Εγκατέλειψαν τρίχρονη σε χαρτόκουτο - Φορούσε πιτζάμες και έκλαιγε γοερά

Η ιστορία της τρίχρονης που εντοπίστηκε από άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. να φορά μόνο τις πιτζάμες της να κλαίει γοερά μέσα στο κρύο, είχε συγκλονίσει την τοπική κοινωνία του νησιού. Ο 29χρονος πατέρας, ο οποίος είναι χρήστης ναρκωτικών και έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις αρχές, είχε συλληφθεί στο πλαίσιο του Αυτοφώρου, του ασκήθηκε δίωξη για έκθεση ανηλίκου και παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Αυτόφωρο. 

παιδί χαρτόκουτο

Η στιγμή που οι άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ εντόπισαν το δίχρονο κοριτσάκι μέσα σε χαρτόκουτο - cretalive

Τότε γλίτωσε τη φυλακή. Όμως μέσα στις γιορτές κάθισε ξανά στο εδώλιο για έκθεση κατά συρροή σε βάρος άλλων δύο από τα επτά παιδιά του, ηλικίας 2 και 12 ετών. Σύμφωνα με το cretalive, τα δύο παιδάκια φέρονται να ήταν παρατημένα, κάτι που θορύβησε τους περίοικους που κάλεσαν την Άμεση Δράση.

Ο 29χρονος πατέρας τους εντοπίστηκε σε άθλια κατάσταση, έδειχνε να μην έχει επαφή με το περιβάλλον και μετά βίας μιλούσε και παραπατούσε. Είχε αποκοιμηθεί σε παγκάκι, αφήνοντας στην τύχη τους το 12χρονο να προσέχει το δίχρονο αδερφάκι του.

Το δικαστήριο δεν ανέστειλε την ποινή ενώ η έφεση έχει αναστέλλουσα δύναμη υπό τον όρο της  εμφάνισης  στο Αστυνομικό Τμήμα κάθε πρώτο πενθήμερο του μηνός και της καταβολής εγγύησης ύψους 1.000 ευρώ.

Ο εισαγγελέας της έδρας πρότεινε να επιβληθεί στον πατέρα αυστηρότερη ποινή και συγκεκριμένα τρία έτη για κάθε παιδί.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top