Τραγωδία Άρτα: Κρίσιμες οι επόμενες ώρες για την αποσωλήνωσή του 16χρονου

Τι αναφέρει το ιατρικό ανακοινωθέν

Τα νεότερα για την υγεία του 16χρονου που αυτοπυροβολήθηκε στην Άρτα

Σταθερή, αλλά κρίσιμη παραμένει η κατάσταση της υγείας του 16χρονου, ο οποίος σκότωσε κατά λάθος τον θείο του στο κυνήγι και στη συνέχεια αποπειράθηκε να βάλει τέλος στη ζωή του. 

Τραγωδία Άρτα: Στο νοσοκομείο με έμφραγμα και ο πατέρας του 16χρονου

Οι επόμενες ώρες χαρακτηρίζονται από τους γιατρούς κρίσιμες για την αποσωλήνωσή του. 

Σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν που εκδόθηκε:

Άρτα: Κρίσιμες οι επόμενες 48 ώρες για τον 16χρονο 

«Ο ασθενής συνεχίζει να βρίσκεται σε καταστολή και με μηχανική υποστήριξη της αναπνοής. Τα ζωτικά του σημεία είναι σταθερά και η οξυγόνωση των πνευμόνων ικανοποιητική. Προβλέπεται να παραμείνει σήμερα σε καταστολή και εάν η εξέλιξη της υγείας του συνεχίσει να είναι καλή από αύριο θα αρχίσει η διαδικασία αφύπνισης του ασθενούς».   

Νωρίτερα ο συντονιστής διευθυντής ΜΕΘ Άρτας, Χριστόδουλος Ναθαναήλ, μιλώντας στο Mega είπε πως αφαιρέθηκε σχεδόν το 1/3 του πνεύμονα του 16χρονου, αλλά αυτό δε θα επηρεάσει την υγεία του. 

Άρτα: Στο νοσοκομείο η έγκυος μητέρα του 16χρονου που σκότωσε τον θείο του

Επίσης σύμφωνα με πληροφορίες εξιτήριο πήραν από το νοσοκομείο οι γονείς του νεαρού αγοριού, οι οποίοι δεν άντεξαν το σοκ. 

Άρτα: 16χρονος σκότωσε κατά λάθος τον θείο του και μετά αυτοπυροβολήθηκε

Ο πατέρας του Γιάννη, ο οποίος είδε μπροστά στα μάτια του το παιδί του να προσπαθεί να βάλει τέλος στη ζωή του, υπέστη έμφραγμα, ενώ η μητέρα του, η οποία είναι έγκυος, κλονίστηκε τόσο πολύ που κρίθηκε αναγκαίο να βρεθεί υπό την επιτήρηση των γιατρών. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top