Μοσχάτο: Η γεωργιανή μαφία πίσω από τη δολοφονία του 42χρονου

Γιατί ήθελαν να τον βγάλουν από τη μέση;

Στον ανελέητο πόλεμο μεταξύ μελών της γεωργιανής μαφίας για την τελική επικράτηση, αποδίδουν οι διωκτικές αρχές την εν ψυχρώ δολοφονία του 42χρονου αλλοδαπού στο Μοσχάτο. 

Η ΕΛ.ΑΣ βρίσκεται σε διεθνή αστυνομική συνεργασία αναζητώντας στοιχεία που ίσως βοηθήσουν στην εξέλιξη των ερευνών, όπως Όπως αποκάλυψε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star o Βάιος Σύρρος.

Εν ψυχρώ δολοφονία στο Μοσχάτο: Τον πυροβόλησαν μπροστά στο παιδί του

Oι δράστες είχαν στήσει ενέδρα θανάτου στον 42χρονο Γεωργιανό έξω από το σπίτι του στο Μοσχάτο. Ο επαγγελματίας δολοφόνος τον πυροβόλησε στο κεφάλι, σχεδόν εξ επαφής. Πρόκειται για μια στυγερή δολοφονία που παραπέμπει ευθέως σε πρακτικές της γεωργιανής μαφίας, όταν αποφασίζει να βγάλει κάποιον από τη μέση. 

Αυτός ο κοντοκουρεμένος άνδρας είναι ο 42χρονος Γεωργιανός, που εκτελέστηκε εν ψυχρώ ανήμερα Πρωτοχρονιάς

Ο 42χρονος αποτελεί γρίφο για τις διωκτικές αρχές. Καθαρός, χωρίς ποινικό μητρώο στη χώρα μας, ζούσε αθόρυβα τα τελευταία 4 χρόνια στο Μοσχάτο. Δεν εργαζόταν πουθενά, αλλά είχε μια άνετη ζωή, χωρίς όμως να προκαλεί. 

Μαφιόζικη επίθεση στο Μοσχάτο: Τον εκτέλεσαν με μία σφαίρα στο κεφάλι

Πληροφορίες ωστόσο από την Interpol αναφέρουν ότι το θύμα φέρεται να ήταν από τα κορυφαία στελέχη της γεωργιανής μαφίας διεθνώς και μάλιστα από τα πιο σκληρά. Ήταν μάλιστα ιδιαίτερα γνωστός με το ψευδώνυμο «Σότικο». Στην πατρίδα του, όπως ακούγεται, του είχαν συμβόλαιο θανάτου, γιατί επιτέθηκε σε στενό συγγενή, αρχηγού αντίπαλης συμμορίας. 

Οι αστυνομικοί προσπαθούν τώρα να εντοπίσουν τις πραγματικές δραστηριότητες του «Σότικο» στην Ελλάδα. Μια σημαντική λεπτομέρεια είναι ότι η δολοφονία του 42χρονου έγινε μόλις μία μέρα μετά τον θάνατο από καρκίνο ενός αρχηγού της γεωργιανής μαφίας που ζούσε κι αυτός στην Αθήνα. 

Είναι πολύ πιθανό να έβγαλαν από τη μέση τον 42χρονος, πριν προλάβει ο ίδιος να διεκδικήσει τη θέση του αρχηγού που μόλις είχε χηρέψει.  
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top