Μαφιόζικη επίθεση στο Μοσχάτο: Τον εκτέλεσαν με μία σφαίρα στο κεφάλι

Καταθέσεις τις επόμενες μέρες από τη σύζυγο και την κόρη του 42χρονου

Ενέδρα θανάτου έστησαν άγνωστοι σε 42χρονο έξω από το σπίτι του στο Μοσχάτο, χθες βράδυ. Τον εκτέλεσαν μπροστά στα μάτια της γυναίκας του και της ανήλικης κόρης του και στη συνέχεια διέφυγαν.

Εν ψυχρώ δολοφονία στο Μοσχάτο: Τον πυροβόλησαν μπροστά στο παιδί του

Σύζυγος και κόρη ξέσπασαν σε κλάματα, μόλις ενημερώθηκαν από τους αστυνομικούς ότι ο 42χρονος έχασε τη ζωή του έξω από την πόρτα του σπιτιού του. Οι αστυνομικοί μάζεψαν τέσσερις κάλυκες από το όπλο του εκτελεστή που είχε στήσει καρτέρι στην οδό Ταξιαρχών, λίγο πριν τις 11 το βράδυ της Πρωτοχρονιάς. Η μικρή γειτονιά σηκώθηκε στο πόδι από τους φάρους και τις σειρήνες περιπολικών και ασθενοφόρου

Όπως διαπιστώθηκε το θύμα ήταν από τη Γεωργία και έμενε καιρό στη συγκεκριμένη πολυκατοικία. H ενέδρα στήθηκε στην είσοδο και μόλις το θύμα κατέβηκε από το αυτοκίνητο, ο δράστης έριξε τέσσερις φορές, με τη μία να τον πετυχαίνει στο κεφάλι.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας, μόλις η ψυχολογική τους κατάσταση το επιτρέψει, θα πάρουν καταθέσεις από τη μητέρα και την κόρη, καθώς αναζητούν έστω και μια μικρή λεπτομέρεια που μπορεί να είδαν από τη στιγμή της εκτέλεσης. Την ίδια στιγμή, αναζητούν υλικό από κάμερες καθώς θέλουν να δουν αν ο δράστης είχε εκτελεστή και πώς διέφυγε.


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top