Νέα παρατράγουδα: Κλαμπ άνοιξαν παρά το λουκέτο για μη τήρηση των μέτρων  

Απειλούνται με οριστική διακοπή λειτουργίας τους μετά τη νέα παράβαση    

Σκηνές απείρου κάλλους εκτυλίχθηκαν στη νυχτερινή Αθήνα ανήμερα των Χριστουγέννων, καθώς δύο κλαμπ που είχαν κλείσει μετά από έλεγχο την Παραμονή, άνοιξαν κανονικά. Το ένα από τα δύο, στο μεταξύ, άνοιξε για δεύτερη σερί μέρα παράνομα! 

Χριστούγεννα στη σκιά της πανδημίας για δεύτερη φορά  

Τα δύο γνωστά κλαμπ της Αθήνας κινδυνεύουν να χάσουν πλέον για πάντα την άδεια λειτουργίας τους. Πρόκειται για κλαμπ που βρίσκονται στην Ιερά Οδό και λειτούργησαν κανονικά το βράδυ των Χριστουγέννων, ενώ έπρεπε να είναι κλειστά, καθώς τους είχε επιβληθεί αναστολή από προηγούμενο έλεγχο. Χθες, τους επιβλήθηκε νέο συνολικό πρόστιμο 60.000 ευρώ και νέο λουκέτο 15 ημερών.

Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν με ελέγχους: 657 παραβάσεις και 7 συλλήψεις

Ο Διοικητής της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας Άγγελος Μπίνης διαμήνυσε μέσω του δελτίου ειδήσεων του Star: «Aυτό που θα ακολουθήσει είναι η αφαίρεση της άδειας λειτουργίας των δύο καταστημάτων και δεν ξέρω πόσο εύκολο θα είναι να την ξαναβγάλουν».  

Πηγαίνουν με πλαστό πιστοποιητικό για ποτό και φεύγουν με περιπολικό 

Οι έλεγχοι είναι σαρωτικοί εντός και εκτός των κέντρων διασκέδασης. Τρία άτομα που απολάμβαναν το ποτό τους χωρίς τα απαραίτητα πιστοποιητικά, όπως κατέγραψε η  κάμερα του Staρ, έφυγαν από το μαγαζί με περιπολικό!  

Κορωνοϊός: 4.036 τα κρούσματα – 79 θάνατοι, στους 624 οι διασωληνωμένοι

Το προσωπικό στην πόρτα δίνει οδηγίες, τα μέτρα όμως δεν τηρούνται από όλους. Παρά την έξαρση της πανδημίας ορισμένοι εξακολουθούν να βάζουν τη διασκέδαση πάνω από τη δημόσια υγεία.  Τα κόλπα τους όπως τα περιέγραψαν στην Κωνσταντίνα Τσεγγενέ είναι απίστευτα. «Εμείς οι ανεμβολίαστοι ξέρουμε ότι μετά τις 3 το πρωί τα πράγματα χαλαρώνουν. Έχουμε και κάτι γνωστούς στην πόρτα και όταν μπαίνουμε κάνουν τα στραβά μάτια… Υπάρχουν άτομα που μας ειδοποιούν για το αν έρχεται η αστυνομία και έτσι εμείς κρυβόμαστε στην τουαλέτα… Υπάρχει πάντα ένας που φυλάει τσίλιες αι μας ενημερώνει για το αν έρχεται η αστυνομία» αποκαλύπτει για τα «κόλπα» που χρησιμοποιούν.  

Ο Διοικητής της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας πάντως διαμήνυσε μέσω του Star ότι η χρήση πιστοποιητικών άλλων προσώπων επισύρει πρόστιμο 3.000 ευρώ στο φυσικό πρόσωπο που τα χρησιμοποιεί και το οποίο θα πρέπει να πληρωθεί. «Επομένως πρέπει να υπάρχει αυτοπειθαρχία και από τα νεαρά άτομα» συνέστησε.   

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top