Χριστούγεννα 2021: Με τι καιρό θα γιορτάσουμε το Σαββατοκύριακο

Αναλυτική πρόβλεψη από τον μετεωρολόγο της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά

Η κακοκαιρία Κάρμελ έντυσε στα «λευκα» πολλές περιοχές της χώρας και πολλοί αναρωτιούνται με τι καιρό θα κάνουμε Χριστούγεννα. 

Ο Διευθυντής του Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου ΕΜΥ, Θοδωρής Κολυδάς μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star για τον καιρό που μπορούμε να περιμένουμε το Σαββατοκύριακο των Χριστουγέννων. 

Καλάβρυτα: Πλημμύρισε με κόσμο το χιονοδρομικό κέντρο

Ο καιρός σε γενικές γραμμές δε θα μας δημιουργήσει προβλήματα.  Μπορεί μέχρι και την Πέμπτη να έχουμε αρκετή παγωνιά στην κεντρική και την Βόρεια ηπειρωτική χώρα, όμως από την παραμονή Χριστουγέννων, Παρασκευή, αλλά και το Σαββατοκύριακο των Χριστουγέννων ο καιρός θα γίνει πολύ ηπιότερος. Οι άνεμοι θα γυρίσουν σε νοτιοδυτικούς, κάτι που σημαίνει ότι θα ανέβουν και οι μέγιστες αλλά και οι ελάχιστες θερμοκρασίες

Συγκεκριμένα, ανήμερα των Χριστουγέννων στη βόρεια Ελλάδα ή μέγιστη θερμοκρασία θα είναι γύρω στους 11 βαθμούς, στα κεντρικά γύρω στους 14 βαθμούς Κελσίου και στις υπόλοιπες περιοχές το θερμόμετρο θα φτάσει τους 15 - 17 βαθμούς Κελσίου, δηλαδή κανονικές θερμοκρασίες για την εποχή.

Ωστόσο, δε θα λείψουν λίγες βροχές στη δυτική Ελλάδα και το ανατολικό Αιγαίο, ωστόσο ο καιρός σε γενικές γραμμές θα είναι καλός και βελτιωμένος στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας.

Δείτε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top