Εμβολιάστηκε η κυρία Ρηνιώ, η μοναδική κάτοικος της Κινάρου

Κινητή μονάδα του ΕΟΔΥ ταξίδεψε 4 ώρες με σκάφος για το απομακρυσμένο νησί

Εμβολιάστηκε η μοναδική κάτοικος της Κινάρου - Βίντεο: ΕΡΤ

Την επιθυμία της να εμβολιαστεί για τον κορωνοϊό εξέφρασε πριν από μια εβδομάδα η κυρία Ρηνιώ, η οποία είναι η μοναδική κάτοικος της Κινάρου.

Κίναρος: Η στιγμή που διασώστες εντοπίζουν σώα την κυρά Ρηνιώ

Ο Δήμαρχος Αμοργού, Λευτέρης Καραΐσκος, ξεκίνησε άμεσα τη διαδικασία προκειμένου να έρθει κινητή μονάδα εμβολιασμού στο απομακρυσμένο νησί. 

Εμβόλιο: Πώς κλείνετε ραντεβού για την τρίτη δοση - Όσα πρέπει να ξέρετε

Μάλιστα, η μονάδα έφτασε με σκάφος ενώ υπήρχαν άνεμοι ισχύος 6 μποφόρ. Το ταξίδι διήρκησε 4,5 ώρες λόγω του καιρού, ενώ κανονικά διαρκεί μιάμιση ώρα. 

«Πήγαμε με το ταχυδρομείο, που πηγαίνει κάθε δεκαπέντε ημέρες στο νησί, με αρκετό καιρό, με τον γιατρό, τη νοσοκόμα και την εμβολιάσαμε. Όλα πήγαν καλά», δήλωσε ο Δήμαρχος Αμοργού. 

Παγώνη: Πότε θα χρειαστεί να κάνουμε τέταρτη δόση του εμβολίου

Μιλώντας στην ΕΡΤ, Ο κύριος Καραΐσκος τόνισε πως η κυρία Ρηνιώ με τον εμβολιασμό της στέλνει μήνυμα αισιοδοξίας. «Ένα μήνυμα ζωής και υπευθυνότητας απέναντι και στον εαυτό μας και στην κοινωνία, κυρίως σε ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού και στους υγειονομικούς, που έχουν δώσει τα τελευταία δύο χρόνια τη μάχη για να ξεπεράσουμε την πανδημία, ότι μόνο με τον εμβολιασμό θα μπορέσουμε ακριβώς να αφήσουμε αυτή την ιστορία πίσω μας. Να θωρακίσουμε την υγεία μας και όλοι μαζί να συνεχίσουμε τη ζωή μας».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top