Στάθης Παναγιωτόπουλος: «Η μέλλουσα σύζυγός του γνώριζε για την καταγγελία»

Η κοπέλα που τον κατήγγειλε της είχε πει για το δικαστήριο

Νέες αποκαλύψεις έκανε η κοπέλα που κατήγγειλε τον Στάθη Παναγιωτόπουλο ότι δημοσίευσε στο διαδίκτυο βίντεο και φωτογραφίες με προσωπικές τους στιγμές, χωρίς τη συγκατάθεσή της. 

Όπως είπε η ίδια στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» είχε ενημερώσει τη μέλλουσα σύζυγο του τηλεπαρουσιαστή ότι εκκρεμεί δίκη σε βάρος του συντρόφου της.

Σερβετάς για Παναγιωτόπουλο: «Είναι αδιανότητο αυτό που βιώνω»

Σύμφωνα με την ίδια, είχε συναντηθεί τυχαία με το ζευγάρι στην Αλόννησο κι εκεί, παρουσία του Στάθη Παναγιωτόπουλου την είχε ενημερώσει πως σε λίγο καιρό θα ξεκινήσει η δίκη για την παράνομη δημοσιοποίηση βίντεο και φωτογραφιών της χωρίς τη θέλησή της. 

«Πώς γίνεται να μην ξέρατε για τον Παναγιωτόπουλο;» - Ο Κιούσης απαντά

Τότε ο παρουσιαστής της είπε ότι αυτό που κάνει δεν είναι σωστό, πήρε από το χέρι τη σύντροφό του και έφυγαν, χωρίς εκείνη να πει τίποτα. 

Η κοπέλα δήλωσε επίσης πως η ψυχολογία της είναι πάρα πολύ άσχημη κι έκανε έκκληση στα μέσα και τους δημοσιογράφους να μην την πιέζουν για κάποια δήλωση. 

Revenge Porn: Ελληνίδες που δε γλίτωσαν από την «εκδικητική πορνογραφία»

Τέλος ξεκαθάρισε πως οι υπόλοιποι παρουσιαστές του Ράδιο Αρβύλα δεν γνώριζαν τίποτα για τη δράση του συνεργάτης τους. 

«Μου είχε πει ο ίδιος ότι δεν τους είχε πει τίποτα γιατί ντρεπόταν. Τα δύο χρόνια που ήμασταν μαζί είχα καταλάβει ότι δεν είχαν στενές σχέσεις πέρα από την επαγγελματική συνεργασία», είπε. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top