Revenge Porn: Ελληνίδες που δε γλίτωσαν από την «εκδικητική πορνογραφία»

Θυμάστε την περίπτωση της Ιωάννας Τούνη; Revenge Porn ήταν

Δείτε όσα είπε ο Αντώνης Κανάκης για την απομάκρυνση του Στάθη Παναγιωτόπουλου από τους Αρβύλα

Η πρώην σύντροφος του Στάθη Παναγιωτόπουλου των «Ράδιο Αρβύλα» δεν είναι η πρώτη που πέφτει θύμα revenge porn. Αρκετές είναι μάλιστα και οι διάσημες Ελληνίδες που έχουν βιώσει μία παρόμοια εμπειρία.

Παναγιωτόπουλος: Τέλος από τους Αρβύλα - Η καταγγελία για το revenge porn

Τι είναι το Revenge Porn

Η πρώην σύντροφος του Παναγιωτόπουλου μιλά στο Star για την καταγγελία!

Πρόκειται για έναν όρο, ο οποίος υπάρχει εδώ και αρκετά χρόνια στην Ευρώπη και την Αμερική. Αναφέρεται στην αναπαραγωγή και διάθεση προσωπικών στιγμών ή βίντεο που δημιουργήθηκαν από έναν σύντροφο κατά την διάρκεια μιας ερωτικής σχέσης, με ή χωρίς τη γνώση και τη συγκατάθεση του θύματος και οι οποίες αφού η σχέση τελειώσει, διανέμονται δημόσια με εκδικητική διάθεση. Εξού και το ‘’revenge’’.

Ας θυμηθούμε μερικές δυσάρεστες εμπειρίες δυνατών Ελληνίδων που θέλησαν να μιλήσουν «ανοιχτά» για όσα βίωσαν:

Ιωάννα Τούνη

Η Ιωάννα Τούνη έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό από τη συμμετοχή της στο My Style Rocks. Σε ιστοσελίδα ενηλίκων ανέβηκαν τέσσερα αισθησιακά βίντεο της πλέον διάσημης influencer. Όπως δήλωσε η ίδια, τα βίντεο δεν τραβήχτηκαν εν γνώση της και σίγουρα, δεν είχε δώσει τη συγκατάθεσή της για τη δημοσίευσή τους σε site πορνογραφικού περιεχομένου. Όταν η Ιωάννα Τούνη είδε τις προσωπικές της στιγμές στον διαδίκτυο πάγωσε.

«Νομίζω πως το να μιλήσω γι' αυτό το θέμα ήταν ό,τι πιο δύσκολο έχω κάνει μέχρι σήμερα. Ήταν κάτι που απέφευγα με κάθε τρόπο -για χρόνια- μέχρι σήμερα… Πλέον το θέμα έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις και “αναγκάζομαι” να τοποθετηθώ δημόσια, καθώς δεν μπορώ να επιτρέψω στο εξής όλοι να μιλάνε για εμένα και εγώ να σκύβω το κεφάλι. Πριν με κρίνεις προσπάθησε να ακούσεις με την καρδιά σου και να νιώσεις με την ψυχή σου….», είχε γράψει στο κανάλι της στο Youtube.

«Αυτό το παιδί με το οποίο συνευρίσκομαι στο βίντεο είναι ένα παιδί που γνωρίζω από τα 18 μου, δουλεύαμε μαζί, είχαμε κοινούς φίλους, κοινές παρέες. Στα 23 μου, με όλη αυτή την έκθεση που είχε πάρει το My Style Rocks, ξαφνικά διέρρευσαν γυμνές μου φωτογραφίες από εκείνο το βράδυ, στις οποίες εγώ κοιμάμαι μετά τη συνουσία στο αυτοκίνητο και προφανώς δεν έχω επίγνωση ότι μπορεί να με φωτογραφίζει κάποιος. Πόσο ξεφτίλα μπορεί να νιώσει κάποιος, να δημοσιεύονται τόσο ιδιωτικές του στιγμές με τέτοιο τρόπο, από έναν άνθρωπο που δεν το περίμενες ποτέ. Με θυμούνται οι συμπαίκτριες μου στο My Style Rocks να πλαντάζω στο κλάμα στα παρασκήνια και έπειτα από πέντε λεπτά να είμαι πολύ εντάξει γιατί είχαμε γύρισμα. Έχουν περάσει 3 χρόνια από τότε και πάνω που νομίζεις ότι το περάσαμε κι αυτό και συνεχίζουμε…
Είναι πολύ άσχημο που υπάρχει κόσμος που θέλει συνέχεια να σε βλέπει κάτω στο χώμα να σέρνεσαι. Θέλω να πω σε αυτόν τον κόσμο ότι δεν θα το πετύχει ποτέ. Ένα τυχαίο γεγονός δεν μπορεί να καθορίσει ποιος είσαι, τι κάνεις και να αναιρέσει όλα τα υπόλοιπα πράγματα που έχεις δημιουργήσει. Είναι πολύ άδικο ένα κακό να σκοτώνει 1000 καλά. Είχα μια πολύ όμορφη υγιή σχέση και συγκατοικούσα. Το αγόρι μου ήξερε τα πάντα. Το βιντεάκι μου κόστισε μια πολύ όμορφη σχέση»
, είχε εξομολογηθεί δημόσια μέσα από ένα βίντεό της στο Youtube.

Έλενα Μαριπόζα Κρεμλίδου

Η Έλενα Κρεμλίδου μίλησε για πρώτη φορά ανοιχτά σχετικά με τα «ροζ» βίντεο που διέρρευσαν στο Internet με το όνομά της τον Φεβρουάριο του 2021. 

Η ίδια είχε αναφέρει και στο παρελθόν ότι υπήρχαν φήμες για πολλούς celebrities που υποτίθεται ότι κυκλοφορούν βίντεο με προσωπικές τους στιγμές στο Διαδίκτυο, ωστόσο για πρώτη φορά μίλησε ανοιχτά για όσα ακούγονται για την ίδια.

«Δεν έχω απαγορευμένες φωτογραφίες ή βίντεό μου στο κινητό μου. Και αυτά που βλέπω κατά καιρούς να κυκλοφορούν στο Διαδίκτυο… Σόρρυ παιδάκια, δεν είμαι εγώ, σας το χαλάω. Λυπάμαι» είπε χαρακτηριστικά η Έλενα Κρεμλίδου. Η influencer που συμμετείχε στο Survivor είχε μάλιστα καταγγείλει και το σεξιστικό περιεχόμενο κάποιων χιουμοριστικών βίντεό της, καθώς είχαν γυριστεί, όπως είπε, επιδεικτικά για να δίνουν έμφαση στα οπίσθιά της.

Χριστίνα Ορφανίδου

Η πρώην παίκτρια του Big Brother, Χριστίνα Ορφανίδου, μίλησε πριν λίγους μήνες για την περιπέτειά της με «ροζ» βίντεο.

Ξέσπασαν σε κλάματα Αλεξάνδρου - Τούνη για το ροζ βίντεο της influencer

Η Χριστίνα Ορφανίδου είχε πει: «Ήταν μια σχέση που είχε κρατήσει τρία χρόνια, συζούσαμε και πηγαίναμε σοβαρά. Κάποια στιγμή όμως ένιωσα ότι δεν εξελίσσεται σωστά η σχέση μας. Δηλαδή ανακάλυψα ότι ο σύντροφός μου ασχολείται με πράγματα, τα οποία δεν εγκρίνω ούτε τα θέλω στο μέλλον μου και αποφάσισα να διακόψω τη σχέση μας αν και ήμουν ακόμα ερωτευμένη μαζί του.

Όταν του ζήτησα να διακόψουμε, δεν το πήρε πολύ καλά και ύστερα από αρκετούς μήνες που συνέχισα τη ζωή μου με ένα άλλο άτομο, ήθελε να με εκδικηθεί. Στην αρχή η πρώτη του κίνηση ήταν να προσεγγίσει τον τότε σύντροφο μου και να στείλει το βίντεο από το δικό του κινητό στο κινητό του καινούργιου μου συντρόφου για να μας χωρίσει. Με εκβίαζε ήδη μέσα στη σχέση. Δηλαδή δυσκολεύτηκα να χωρίσω. Είχα προσπαθήσει κάποια στιγμή να μπω και στο κινητό του για να σβήσω ό,τι προκλητικό είχαμε. Να φανταστείτε πως ήθελα να τον παντρευτώ αυτόν τον άνθρωπο. Που να ‘ξερα ότι θα εξελιχθεί έτσι η κατάσταση» είχε αναφέρει χαρακτηριστικά η επαγγελματίας παίκτρια poker στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top