Ξέσπασαν σε κλάματα Αλεξάνδρου - Τούνη για το ροζ βίντεο της influencer

Δείτε όσα είπαν στην τηλεόραση και το Instagram

Η πρώην παίκτρια του «Big Brother», Χριστίνα Ορφανίδου, ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και μίλησε ανοιχτά για το ροζ βίντεο που κυκλοφόρησε πέρσι με πρωταγωνίστρια την ίδια, όσο εκείνη βρίσκονταν μέσα στο ριάλιτι.

Πάνω στη συζήτηση θέση θέλησε να πάρει και ο συνεργάτης της Κατερίνας Καινούργιου, Δημήτρης Αλεξάνδρου, του οποίου η σύντροφος, Ιωάννα Τούνη, είχε βρεθεί σε αντίστοιχη θέση πριν μερικούς μήνες.

Το γνωστό μοντέλο είχε συγκινηθεί και δεν μπορούσε να μιλήσει αλλά στη συνέχεια ξέσπασε.

αλεξανδρου

Δάκρυσε ο Αλεξανδρου για την αγαπημένη του, Ιωάννα

«Δε στενοχωριέμαι. Είναι το εύκολο θύμα όλων των ανθρώπων που βλέπουν όλους εμάς στην τηλεόραση, το παρουσιαστικό τους και μπαίνουν σε μια εύκολη κριτική. Έλα μωρέ, η Χριστίνα είναι αυτή η κοπέλα, η Ιωάννα, ο Δημήτρης… Όλοι νομίζουν πως αυτό που μας έχει χαριστεί είναι μέσα από το κρεβάτι μας. Και επειδή διαρρέει κάτι, επιβεβαιώνονται. Αυτή θα γυρίσει στο σπίτι της και θα αντιμετωπίσει όχι μόνο την οικογένειά της, αλλά και τον ίδιο της τον εαυτό. Είναι πολύ δύσκολο ένας άνθρωπος να προχωρήσει τη ζωή του. Δεν είναι εύκολο για τον νέο σύντροφο. Και μένα ξέρεις τι είναι να μου στέλνουν μηνύματα από το πρωί μέχρι το βράδυ και να μου λένε αυτό το πράγμα; Μπορείς να το αντέξεις; Εννοείται μου στέλνουν μηνύματα. Δεν έχουν πάρει όχι παιδεία από το σπίτι τους. Αυτό πρέπει να το δουλέψεις μόνος σου» ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Η ανάρτηση της Ιωάννας Τούνη για το ροζ βίντεο και το κλάμα στο Instagram

Λίγα λεπτά μετά το τέλος της εκπομπής «Super Κατερίνα», η διάσημη Influencer που είχε μιλήσει ανοιχτά για το ροζ βίντεο που είχε διαρρεύσει στο διαδίκτυο χωρίς να το γνωρίζει, έβαλε τα κλάματα στο Instagram κι είπε δημόσια όσα την «πνίγουν».

Δείτε όσα έγραψε και είπε η διάσημη influencer:

τούνη ροζ βιντεο

τουνη

ροζ βιντεο τουνη ιωαννα ξανθιά αλεξανδρου

ιωαννα τουνη

ιωαννα τουνη

τουνη

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top