Κακοκαιρία: «Δεν αποκλείεται να χιονίσει στα βόρεια προάστια και τα Βίλια»

Καλύτερος καιρός τα Χριστούγεννα - Η πρόγνωση του μετεωρολόλου Κλ.Μαρουσάκη

Οι θερμοκρασίες σε όλη τη χώρα κινούνται σε πολύ χαμηλά επίπεδα με το έντονο κρύο, τις βροχοπτώσεις, τους θυελλώδεις ανέμους αλλά και τα χιόνια να είναι στα κύρια μετεωρολογικά φαινόμενα των ημερών. 

Δείτε καθημερινά την πρόγνωση του καιρού από το Star, σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ)

Τα πρώτα χιόνια έκαναν την εμφάνισή τους στην Πάρνηθα, δεν αποκλείεται όμως να χιονίσει και σε χαμηλό υψόμετρο όπως τα βόρεια προάστια και τα Βίλια, σύμφωνα με την πρόγνωση του μετεωρολόγου Κλέαρχου Μαρουσάκη.

Καιρός: Χιονίζει στα Βίλια και την Πάρνηθα

«Θα πάμε με αρκετό κρύο μέχρι και τις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας ενώ δεν αποκλείεται να χιονίσει και στα βόρεια προάστια της Αττικής προς τα Βίλια με χιονοπτώσεις σε Θεσσαλία, Βοιωτία και Εύβοια» είπε χαρακτηριστικά ο μετεωρολόγος στο ΟΡΕΝ.

Όσον αφορά στον καιρό των επόμενων ημερών ο Κλέαρχος Μαρουσάκης είπε ότι την Πέμπτη θα εκδηλώνονται καταιγίδες προς τα νότια και τη βόρεια Κρήτη ενώ από το βράδυ της Παρασκευής έρχεται νέο ψυχρό μέτωπο που θα επηρεάσει την Ελλάδα το Σάββατο και την Κυριακή με πυκνές χιονοπτώσεις σε περιοχές ανατολικά της Πίνδου ακόμα και σε χαμηλά υψόμετρα.

Καιρός: Κακοκαιρία προ των πυλών - Σε ποιες περιοχές θα χιονίσει

«Δευτέρα και Τρίτη υποχωρεί το κύμα κακοκαιρίας αλλά θα μας μείνει το κρύο ενώ τα μοντέλα δείχνουν ότι μετά τις 22 -23 Δεκεμβρίου μπαίνουμε σε ένα πιο ήπιο καιρό και εκτιμούμε ότι τα Χριστούγεννα θα υποχωρήσουν οι χιονοπτώσεις» κατέληξε ο Κλέαρχος Μαρουσάκης.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top