Καιρός: Χιονίζει στα Βίλια και την Πάρνηθα

Στα λευκά και η Ιπποκράτειος Πολιτεία

Τα πρώτα χιόνια έπεσαν στην Αττική - Βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Χιονίζει από το πρωί στα Βίλια Αττικής και στην Ιπποκράτειο Πολιτεία, ενώ πυκνή χιονόπτωση σημειώθηκε και το βράδυ της Δευτέρας στην Πάρνηθα. 

Με το πρώτο φως της μέρας το τοπίο ήταν ειδυλλιακό, καθώς το καταφύγιο Μπάφι στην Πάρνηθα είχε καλυφθεί στα λευκά, ενώ πυκνές νιφάδες έπεφταν και στα Βίλια. 

Καιρός: Πού αναμένονται βροχές και χιονοπτώσεις

Βροχοπτώσεις και χιονοπτώσεις σε χαμηλά υψόμετρα παρατηρούνται το πρωί της Τρίτης (14/12) στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, οι οποίες θα εξασθενήσουν σταδιακά μετά το μεσημέρι, σύμφωνα την πρόγνωση του καιρού από το meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.

Οι τοπικές βροχές και οι χιονοπτώσεις στα ορεινά, κυρίως πάνω από τα 1.000 μέτρα υψόμετρο που επίσης σημειώνονται στην Αν. Θεσσαλία, στην Αν. Στερεά και στα νησιά του Αιγαίου, θα συνεχιστούν καθ’ όλη τη διάρκεια της Τρίτης και κατά διαστήματα στα κεντρικά τα φαινόμενα θα είναι έντονα (ιδίως σε Αν. Θεσσαλία και Εύβοια).

Άστατος παραμένει ο καιρός και αύριο, Τρίτη. 

Δεν αποκλείεται η εκδήλωση καταιγίδων στο Αιγαίο, ενώ οι άνεμοι θα ενισχυθούν περαιτέρω και θα φτάσουν τα 7 μποφόρ από βόρειες διευθύνσεις.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top