Revenge Porn: Δέκα σοκαριστικές περιπτώσεις με ανήλικες στην Πάτρα

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος αφορμή για να ανοίξει ο ασκός του Αιόλου

Δείτε όσα είπε ο Αντώνης Κανάκης για την απομάκρυνση του Στάθη Παναγιωτόπουλου από τους Αρβύλα

Οργή προκάλεσε η αποκάλυψη της δράσης του τηλεπαρουσιαστή Στάθη Παναγιωτόπουλου, ο οποίος διέρρευσε βίντεο και φωτογραφίες προσωπικών στιγμών με πρώην σύντροφό του. Μετά από αυτό άνοιξε ο ασκός του Αιόλου για να έρθουν στο φως και άλλες περιπτώσεις σεξουαλικής διαπόμπευσης γυναικών στο διαδίκτυο. 

Η εφημερίδα «Πελοπόννησος» παρουσιάζει σήμερα δέκα σοκαριστικές υποθέσεις που είχαν συγκλονίσει την Πάτρα τα τελευταία χρόνια.

Θεοδωρικάκος: Tι είπε για την υπόθεση Παναγιωτόπουλου με το revenge porn

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, παρατηρείται δραματική αύξηση της τάξης του 66%, σε σχέση με το 2020, για δημοσιοποίηση στο διαδίκτυο υλικού σεξουαλικού περιεχομένου χωρίς συγκατάθεση. Παράλληλα, το 30% των θυτών από αυτές τις καταγγελίες προχωρούν και σε εκβιασμό των θυμάτων.

Οι υποθέσεις που συγκλόνισαν την Πάτρα είναι:

Revenge Porn: Ελληνίδες που δε γλίτωσαν από την «εκδικητική πορνογραφία»

1. Υπάλληλος σε Ιατρείο, στο κέντρο της Πάτρας, κατήγγειλε τον αλλοδαπό σύντροφό της (κάτοικος Πατρών) για δημοσιοποίηση των ερωτικών τους περιπτύξεων με δύο βίντεο που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο. «Ανέβηκαν» προ μερικών μηνών. Γνώστης των καταγγελιών είναι και ο γιατρός ο οποίος προς τιμήν του κράτησε την 25χρονη στη δουλειά και την στήριξε. Η νεαρή έχει υποβάλει μήνυση.

2. Υπάλληλος σε καφετέρια στην ευρύτερη περιοχή της Αγίας Σοφίας, διαπομπεύτηκε από τον πρώην σύντροφό της. Το βίντεο κυκλοφόρησε στο messenger και η κοπέλα πληροφορήθηκε την ύπαρξή του από φίλες της. Έχει υποβληθεί μήνυση.

Κανάκης: Το μήνυμα στήριξης στην κοπέλα που κατήγγειλε τον Παναγιωτόπουλο

3. Γυναίκα σε κατάσταση μέθης εμφανίζεται σε ερωτικό «τρίο» σε κεντρική καφετέρια της πόλης (Ρήγα Φεραίου) να έρχεται σε ερωτική επαφή με δύο υπαλλήλους του καφέ. Το περιστατικό συνέβη προ 3ετίας και άγνωστο παραμένει αν έχει προχωρήσει δικαστικά.

4. Θύμα διαπόμπευσης έπεσε προ μερικών ετών ανήλικη κόρη πρώην δημοτικού παράγοντα της Πάτρας. Συμμαθητές της, την βιντεοσκοπούσαν με το εσώρουχο εν ώρα διαλείμματος.

Revenge porn: Η ιστορία της Λίνας Κοεμτζή που έβαλε τέλος στη ζωή της

5. Βίντεο είχε «ανέβει» στο διαδίκτυο, με «πρωταγωνίστρια» νεαρή, σε τουαλέτες ΕΠΑΛ της Πάτρας. Και σε αυτή την περίπτωση δεν έγιναν μηνύσεις, ωστόσο το κορίτσι είχε υποστεί σοκ ενώ δεν κατάφερε να το πει στους γονείς της.

6. To 2018 φοιτητές από την Πάτρα «ανέβασαν» βίντεο με ερωτικό «τρίο» και πρωταγωνίστρια νεαρή φοιτήτρια της Φιλοσοφικής. Ούτε τότε είχαν υποβληθεί μηνύσεις.

Η πρώην σύντροφος του Παναγιωτόπουλου μιλά στο Star για την καταγγελία!

7. Στην ιστοσελίδα youporn υπάρχουν ακόμη τα βίντεο με την νεαρή γυναίκα που βιντεοσκοπείται μέσα σε λεωφορείο του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Αχαΐας όπως και μία άλλη που βρίσκεται σε δωμάτιο στην περιοχή του Ρίου και ο εραστής της έχει τοποθετήσει το κινητό του τηλέφωνο πάνω σε ένα σώμα καλοριφέρ και τη βιντεοσκοπεί.

8. Στην ιστοσελίδα pornhub έχει ανέβει βίντεο που απεικονίζει φοιτήτρια από την Πάτρα χωρίς την συγκατάθεσή της.

9. Το 2017 Πατρινή η οποία συνευρίσκεται ερωτικά με τον σύντροφό της, διαπιστώνει ότι έχει «ανέβει» στο διαδίκτυο βίντεο με τις προσωπικές της στιγμές, το οποίο μάλιστα το είχαν δει 1.000.000 άτομα! Η γυναίκα αναγκάστηκε να μετακομίσει στις ΗΠΑ μια και δεν άντεχε την ντροπή. Την ύπαρξη του βίντεο είχαν πληροφορηθεί και οι γονείς της.

Παναγιωτόπουλος - Η πρώτη δήλωση μετά την καταγγελία: «Ζητώ συγγνώμη»

10. Πριν από 5 χρόνια είχε προκληθεί σάλος στην Πάτρα από την ενέργεια γόνου πασίγνωστης οικογένειας από τον επιχειρηματικό χώρο, ο οποίος απειλούσε την πρώην σύντροφό της με δημοσίευση ερωτικών τους βίντεο στο διαδίκτυο. Οι δυο τους ήταν γύρω στα 21 και διατηρούσαν ερωτική σχέση για έναν και πλέον χρόνο. Η νεαρή αναγκάστηκε να απευθυνθεί σε γνωστό δικηγόρο, ενώ τελικά τη λύση έδωσε ο πατέρας του νεαρού ο οποίος παρενέβη, ώστε το ζήτημα να μην λάβει διαστάσεις.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top