Θεοδωρικάκος: Tι είπε για την υπόθεση Παναγιωτόπουλου με το revenge porn

«Υπάρχουν σε όλη την Ελλάδα πυρήνες των “Θεματοφυλάκων”»

«Υπάρχουν και άλλοι πυρήνες σε όλη την χώρα, κυρίως στο λεκανοπέδιο Αττικής και την βόρεια Ελλάδα», δήλωσε ο Τάκης Θεοδωρικάκος, σχετικά με τη δράση των «Θεματοφυλάκων του Συντάγματος».

Όπως δήλωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, μιλώντας στον ΑΝΤ1, οι εμπλεκόμενοι στην υπόθεση «δεν ήταν από την Πιερία, μόνο 3 στους 11 ήταν από την Πιερία, οι άλλοι ήταν από άλλες περιοχές, πχ. από την Βέροια. Αυτό έχει την μορφή οργάνωσης, γι’  αυτό και γίνεται έρευνα προς αυτή την κατεύθυνση».

Πιερία: Προφυλακίστηκαν τρεις από τους 11 «Θεματοφύλακες του Συντάγματος»

«Γίνονται έρευνες και για άλλες περιπτώσεις, αντίστοιχες, ανά την Ελλάδα. Κάθε άνθρωπος έχει το δικαίωμα στην ελευθερία της έκφρασης και του λόγου, όμως παράνομες πράξεις και μάλιστα που αφορούν την υγεία των πολιτών, θα αντιμετωπίζονται βάσει του νόμου. Υπάρχει έρευνα και εισαγγελική παραγγελία για το εάν μιλάμε για οργάνωση και δεν θέλω να την προκαταλάβω», πρόσθεσε.

Σε αυστηρό τόνο, μάλιστα, ξεκαθάρισε πως δε θα επαναληφθούν τα ακροδεξιά φαινόμενα του παρελθόντος, που οδήγησαν στην απόληξη της Χρυσής Αυγής, «την οποία η Νέα Δημοκρατία οδήγησε στο δικαστήριο και στην φυλακή».

Tι είπε για την υπόθεση Παναγιωτόπουλου με το revenge porn

Σχολιάζοντας την καθυστέρηση στην εξέταση της προσφυγής στις Αρχές από την κοπέλα που κατηγορείται ότι διαπόμπευσε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, ο κ. Θεοδωρικάκος είπε πως «ως γεγονός είναι θλιβερό και απαράδεκτο, δεν υπάρχουν λόγια, είναι πολύ λίγο να πεις ότι το καταδικάζεις».

Κανάκης: Το μήνυμα στήριξης στην κοπέλα που κατήγγειλε τον Παναγιωτόπουλο

Τρίτη καταγγελία για Στάθη Παναγιωτόπουλο: «Ήμουν 15 χρόνων, το ήξερε»

Όπως εξήγησε, η κοπέλα πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα Αλίμου, που έπραξε τα δέοντα και έστειλε την υπόθεση στην Δικαιοσύνη. «Πρέπει να δούμε από εκεί και πέρα τι γίνεται», είπε.

Γεωργιάδης για Παναγιωτόπουλο: Ο Κανάκης δεν έχει ευθύνη τώρα;

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top