Γεωργιάδης για Παναγιωτόπουλο: Ο Κανάκης δεν έχει ευθύνη τώρα;

«Αυτός έλεγε ότι η Μενδώνη όφειλε να γνωρίζει για τον Λιγνάδη»

Δείτε όσα είπε ο Αντώνης Κανάκης για την απομάκρυνση του Στάθη Παναγιωτόπουλου από τους Αρβύλα

Να ζητήσει δημόσια συγγνώμη από την υπουργό Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη, ζήτησε από τον Αντώνη Κανάκη ο Άδωνις Γεωργιάδης, με αφορμή τις βαρύτατες κατηγορίες κατά του συνεργάτη του στην εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα», Στάθη Παναγιωτόπουλου.

Ο υπουργός Ανάπτυξης υπενθύμισε πως, όταν ξέσπασε το θέμα του Δημήτρη Λιγνάδη, ο Αντώνης Κανάκης είχε ζητήσει την παραίτηση της Λίνας Μενδώνη, σημειώνοντας πως «ακόμη κι αν δεν γνώριζε όφειλε να μάθει για αυτόν που τοποθέτησε σε τέτοια θέση».

«Αν αυτός δεν μπορούσε να ξέρει κάτι τέτοιο για το δεξί του χέρι χρόνια πώς θα μπορούσε να ξέρει η κα Μενδώνη για τον Λιγνάδη που τον είχε δει δύο φορές στη ζωή της;», αναρωτήθηκε ο κ. Γεωργιάδης.

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Τέλος από τους Ράδιο Αρβύλα - Η ανακοίνωση Κανάκη

Ο κ. Γεωργιάδης αναφέρει πως η απόφαση του δικαστηρίου είναι αυτή που θα δείξει εάν ήταν όντως ένοχος ο κ. Παναγιωτόπουλος, ενώ παραθέτει και ένα άρθρο του από το 2015, όπου – όπως αναφέρει – «.τον ενοχλούσα εγώ και κάποιοι άλλοι με αποκαλούσε υποτιμητικά διότι είμαι λέει «ακροδεξιός» και αυτός ο “καλός” αριστερός που στήριζε ΣΥΡΙΖΑ φερόταν στις γυναίκες έτσι».

Ολόκληρη η τοποθέτηση του Άδωνι Γεωργιάδη για τον Αντώνη Κανάκη:

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top