Γκράβα: Εξαρθρώθηκε σπείρα που διακινούσε ναρκωτικά έξω από σχολείο

Πάτρα: Καπνογόνα και φωτιές στο 6ο ΕΠΑΛ

Το ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star για την εξάρθρωση σπείρας που διακινούσε ναρκωτικά στη Γκράβα/ (6/12/21)

Μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών, έτοιμες προς πώληση, είχαν τα μέλη της σπείρας που συνελήφθησαν στο σχολικό συγκρότημα της Γκράβας. 

Τα τρία νεαρά άτομα, δύο άντρες και μία γυναίκα, που συνελήφθησαν για διακίνηση και εμπόριο ναρκωτικών, είχαν στήσει το ορμητήριο τους απέναντι από το σχολικό συγκρότημα της Γκράβας. Όταν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών έκαναν έφοδο στο διαμέρισμα κατάσχεσαν μεγάλη ποσότητα χασίς, κοκαΐνης και χαπιών, έτοιμα προς πώληση.  

Τα μέλη της σπείρας ήταν καλά οργανωμένα καθώς διατηρούσαν βιβλίο παραγγελιών και πελατών. Στις χειρόγραφες σημειώσεις χρησιμοποιούσαν κωδικά ονόματα για τα ναρκωτικά όπως «κόκα» και «χέιζ», το εμπόρευμα και η αξία του είχαν κωδικό, ενώ υπήρχε και λίστα πελατών με κωδικά ονόματα και τα χρήματα που τους χρωστούσαν. 

Πάτρα: Καπνογόνα και φωτιές στο 6ο ΕΠΑΛ

Στην Πάτρα για μια ακόμη φορά προκλήθηκε αναστάτωση  στο 6ο ΕΠΑΛ, όταν ομάδα καταληψιών πέταξε τα καπνογόνα που βλέπετε στο διάδρομο του σχολείου. Όπως θα ακούσετε από τη γυναίκα που έσβησε τη φωτιά, οι νεαροί δεν σταμάτησαν εκεί.  

Πάτρα: Πετροπόλεμος σε σχολείο - Τραματίστηκε μαθητής

«Βάλανε δακρυγόνα και μετά από τα δακρυγόνα αφού είχε γεμίσει μέσα με καπνό και δεν μπορούσαμε να ανασάνουμε βάλανε και φωτιές σε δύο καζάνια που είχαν σκουπίδια. Μετά από τις φωτιές ρίχνανε συνέχεια μπουρλότα δυνατά» καταγγέλλει γυναίκα που βρισκόταν στο σημείο. 

Στο συγκεκριμένο σχολείο αυτά τα φαινόμενα είναι δυστυχώς πάρα πολύ συχνά. 
Πριν από δύο μήνες νεαροί ταραξίες είχαν βάλει φωτιά μέσα στο ΕΠΑΛ.  

Δείτε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top