Αγρίνιο: Οκτώ χρόνια την κακοποιούσε ο γιος της μέχρι που τη σκότωσε

Όλοι φοβόντουσαν ότι θα γίνει το κακό

Ρεπορτάζ για τη μητροκτονία στο Αγρίνιο

Έναν εφιάλτη ζούσε εδώ και οκτώ χρόνια η 54χρονη γυναίκα, η οποία δολοφονήθηκε άγρια από τον ίδιο της τον γιο. 

Σύμφωνα με το pelop.gr, o 35χρονος κακοποιούσε συστηματικά τόσο τη μητέρα του, όσο και την ηλικιωμένη γιαγιά του. Οι καβγάδες ήταν καθημερινοί και όλοι στη γειτονιά έτρεμαν ότι σύντομα θα γίνει το κακό. Οι φόβοι τους επιβεβαιώθηκαν, χθες, όταν έντρομοι έμαθαν για τη δολοφονία της άτυχης γυναίκας. 

Αγρίνιο: Ξυλοκόπησε τη μητέρα του μέχρι θανάτου και της έγδαρε το κεφάλι

«Η πιο ήρεμη περίοδος της ζωής της, ίσως να ήταν τα χρόνια που εκείνος ήταν έγκλειστος», δήλωσαν γείτονες του θύματος.

Βεβαρυμένο το ποινικό μητρώο του 35χρονου

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 35χρονος είχε αποφυλακιστεί στις 22 Νοεμβρίου, καθώς εξέτισε ποινή φυλάκισης στο ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού. 

Αγρίνιο: Έσφαξε τη μητέρα του και τραυμάτισε τη γιαγιά του

Το 2012 είχε συλληφθεί για ληστεία κι έναν χρόνο αργότερα για βιασμό, παράνομη κατακράτηση, επικίνδυνη σωματική βλάβη και απειλή.

Η μητέρα του είχε υποβάλει μήνυση για ενδοοικογενειακή βία δύο φορές, το 2015 και το 2017. Τη δεύτερη φορά υπήρξε και καταδικαστική απόφαση για τον βιασμό που είχε τελέσει το 2013, ενώ είχε νοσηλευθεί σε ψυχιατρικά ιδρύματα μετά από αιτήματα της μητέρας του.

Το χρονικό της μητροκτονίας στο Αγρίνιο 

Όλα συνέβησαν χθες το πρωί στις 06:00, όταν ο 35χρονος μετά από καβγά επιτέθηκε με απίστευτη μανία στη μητέρα του. Άρχισε να τη χτυπά στο πρόσωπο και το σώμα με μπουνιές και κλωτσιές, μέχρι που η γυναίκα άφησε την τελευταία της πνοή. 

Μάλιστα από το κεφάλι της έλειπε τούφα με μαλλιά, σαν ο δράστης να προσπάθησε να την ξεμαλλιάσει ή να της γδάρει το κρανίο. Δε δίστασε να επιτεθεί και στην κατάκοιτη γιαγιά του, η οποία ήταν κι εκείνη που βρήκε τη δύναμη και ειδοποίησε την αστυνομία. 

Αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο και τον συνέλαβαν λίγο πριν διαφύγει, ενώ δεν κατάφεραν να τον ανακρίνουν, καθώς δεν είχε καμία επαφή με το περιβάλλον. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top