Αγρίνιο: Ξυλοκόπησε τη μητέρα του μέχρι θανάτου και της έγδαρε το κεφάλι

Τραυμάτισε και την κατάκοιτη γιαγιά του - Μόλις είχε βγει από το ψυχιατρείο

Συγκλονιστικά είναι τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως σχετικά με τη δολοφονία της 54χρονης από τον ίδιο της τον γιο στο Αγρίνιο. 

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η Μαίρη Τζώρα στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», ο 33χρονος δράστης είχε πλούσιο ποινικό μητρώο και αντιμετώπιζε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα. 

Το 2013 είχε συλληφθεί για βιασμό και παράνομη παρακράτηση στα Γιάννενα. Το μεγαλύτερο μάλιστα μέρος της ποινής του το εξέτισε στο Ψυχιατρείο του Κορυδαλλού.

Το 2015 και το 2017 είχαν υποβληθεί δύο μηνύσεις για ενδοοικογενειακή βία απο τη μητέρα του και τη γιαγιά του.

Αγρίνιο: Έσφαξε τη μητέρα του και τραυμάτισε τη γιαγιά του

Στις 22 Νοεμβρίου είχε αποφυλακιστεί από το ψυχιατρείο και η μητέρα του τον περίμενε με μεγάλη ανυπομονησία και χαρά.

Δυστυχώς,οι ελπίδες της ότι το παιδί της θα επέστρεφε καλά στην υγεία του δεν επιβεβαιώθηκαν και η χαρά της δεν κράτησε. 

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι κατά τις βραδινές ώρες έγινε ένας καβγάς και ο 33χρονος σκότωσε τη μητέρα του και τραυμάτισε την κατάκοιτη γιαγιά του. Εκείνη βρήκε τη δύναμη να ειδοποιήσει την αστυνομία, ενώ ο δράστης επιχείρησε να διαφύγει από το παράθυρο. 

Οι αστυνομικοί, μπαίνοντας μέσα στο σπίτι, βρέθηκαν μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα. Η γυναίκα βρισκόταν νεκρή στο έδαφος, χτυπημένη μέχρι θανάτου από τον γιο της. Ο δράστης την είχε χτυπήσει ανελέητα με γροθιές και κλωτσιές και απίστευτη μανία στο πρόσωπο, ενώ δίπλα στο νεκρό της σώμα βρέθηκε κι ένα μαχαίρι, το οποίο θα ερευνήσει η ιατροδικαστής αν συνάδει με κάποια από τα τραύματά της. 

Το πιο ανατριχιαστικό από όλα ήταν ότι έλειπαν μαλλιά από το κεφάλι της, σαν ο δράστης να προσπάθησε να την ξεμαλλιάσει ή να της γδάρει το κρανίο. 

Τις πρώτες ώρες τα τοπικά μέσα του Αγρινίου ανέφεραν πως ο δράστης είχε μαχαιρώσει τη μητέρα του, ωστόσο από τη νεκροψία προέκυψε ότι ο θάνατος της άτυχης γυναίκας ήταν ακόμα πιο άγριος. 

Ο 33χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στην ασφάλεια Αγρινίου, όμως, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν είναι σε θέση να επικοινωνήσει με τους αστυνομικούς που τον ανακρίνουν και δεν έχει επαφή με το περιβάλλον του. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top