Πάτρα: Άγρια συμπλοκή με πρωταγωνιστή γνωστό τράπερ μέσα σε κλαμπ

Έγιναν τρεις συλλήψεις - Ένας θαμώνας τραυματίστηκε

Σε ring μετατράπηκε ένα κλαμπ της Πάτρας, όταν θαμώνες ήρθαν στα χέρια με αποτέλεσμα ένας από αυτούς να καταλήξει στο νοσοκομείο. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Κωσταντίνας Τσεγγενέ στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star,  η άγρια συμπλοκή σε πολύ γνωστό κλαμπ της Πάτρας έγινε την Παρασκευή στις 3:30 ξημερώματα. 

Κολωνός: Καταδικάστηκε ο τράπερ για την επίθεση - «Ήθελαν να με σκοτώσουν»

Mια φωτογραφία που κυκλοφορεί και είναι μέσα από το κλαμπ δείχνει αίματα και σπασμένα ποτήρια, αποδεικνύοντας τι συνέβη. Στο κατάστημα τραγουδούσε γνωστός τράπερ και για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία η παρέα που τον συνόδευε φέρεται να ξεκίνησε καβγά με θαμώνες. 

Τα αίματα άναψαν με την συμπλοκή να παίρνει άγριες διαστάσεις μπροστά στα μάτια εκατοντάδων νεαρών. Ένας από τους εμπλεκόμενους κατέληξε στο νοσοκομείο με ελαφρύ τραύμα στο αυτί, το οποίο προκλήθηκε από σπασμένο μπουκάλι. 

Ποινική δίωξη στον γνωστό τράπερ που μαχαίρωσε τον διανομέα

Στο σημείο έφτασε μεγάλη αστυνομική δύναμη προκειμένου να ηρεμήσουν τα πνεύματα, ενώ έγιναν και τρεις προσαγωγές, εκ των οποίων οι δύο ήταν υπεύθυνοι του καταστήαμτος. Αφέθηκαν, όμως, και οι τρεις ελεύθεροι αφού κανένας δεν επιθυμούσε να υποβάλλει μήνυση. 

Δείτε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων Σαββατοκύριακου του Star
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top