Κορωνοϊός: Κατέληξε 43χρονη ανεμβολίαστη μητέρα δύο παιδιών

Τα τελευταία της λόγια πριν διασωληνωθεί στο νοσοκομείο της Καβάλας

Μία νέα γυναίκα γεμάτη ζωή έχασε τη μάχη με τον κορωνοϊό μόλις στα 43 της χρόνια. Ήταν ανεμβολίαστη. Οι δικοί της άνθρωποι στέλνουν το μήνυμα που έγραψε η ίδια μέσα από το νοσοκομείο για μη χαθούν άλλες ζωές.

Κορωνοϊός: Ανεμβολίαστοι γονείς από τον Δομοκό δίνουν μάχη για τη ζωή τους

«Είμαι 43 χρόνων, έχω δύο μικρά παιδάκια: τη Θεοδώρα μου και τον Γιαννάκη μου. Είμαι στο νοσοκομείο, στην πτέρυγα covid στην Καβάλα. Αν είχα κάνει το εμβόλιο αυτή τη στιγμή, μπορεί να μην ήμουν σε αυτήν την κατάσταση. Λίγο αυτά που άκουγα από τον έναν και τον άλλον. Λίγο η αναβλητικότητά μου, δεν το έκανα. Τι κέρδισα; Δεν κέρδισα. Το αντίθετο έχασα τη ζωή μου, τα παιδιά μου, την οικογένεια μου».

Αυτά τα λόγια βρήκε τη δύναμη να γράψει η Θεανώ, ενώ νοσηλευόταν με κορωνοϊό λίγο πριν διασωληνωθεί. Τα έγραψε με τις λίγες δυνάμεις που τις είχαν απομείνει καθώς το οξυγόνο της μειωνόταν δραματικά.

Κρήτη: Νοσηλεύεται με κορωνοϊό ζευγάρι αρνητών - «Χαροπαλεύει» ο άνδρας

«Τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα. Οι γιατροί το λένε και εμείς δεν ακούμε … Ακούμε τον έναν και τον άλλον, που δεν είναι γιατρός. Ο καθένας μας έχει ένα γιατρό που εμπιστεύεται. Ας τον ρωτήσει τι γίνεται στα νοσοκομεία».

Οι δικοί της άνθρωποι, που είναι όλοι εμβολιασμένοι, πήραν την απόφαση να δημοσιοποιήσουν το μήνυμα της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Είμαι εδώ για να πω την άποψη της αδελφής μου, να ευαισθητοποιήσω δηλαδή την κοινωνία με βάση τα λόγια εκείνης. Άφησε αυτά τα μηνύματα που άφησε και ένα από αυτό είχε τον τίτλο ανεμβολίαστη. Θεώρησα χρέος μου λοιπόν να το αναρτήσω στο facebook . Ήταν όλες οι σκέψεις που έκανε λίγο πριν μπει στην εντατική. Δυστυχώς εφόσον αρρωστήσεις και μπεις στο νοσοκομείο, ουσιαστικά μπαίνεις σε ένα δρομάκι από το οποίο δεν μπορείς να βγεις, σε ένα καλούπι που δεν μπορείς να ξεφύγεις» είπε ο αδελφός της 43χρονης στην εκπομπή «Live news».

Δυστυχώς η γελαστή μανούλα που λάτρευε τη ζωή και τα παιδιά κατέληξε χθες στη ΜΕΘ του νοσοκομείου της Καβάλας. Πριν λίγο καιρό έκανε το όνειρό της πραγματικότητα, άνοιξε παιδότοπο στη Δράμα.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top