Κορωνοϊός: Έστειλε βίντεο με νανούρισμα στο μωρό του που είναι στη ΜΕΘ

Σημάδια βελτίωσης της υγείας του δύο μηνών βρέφους στο Ρίο

To ρεπορτάζ της Κωνσταντίνας Τσεγγενέ για το δύο μηνών βρέφος στο μεσημεριανό δελτίο Star στις 18/11/21

Αισιόδοξα νέα έρχονται από την Πάτρα, όπου νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων, το δύο μηνών βρέφος που νοσεί με κορωνοϊό.

Κορωνοϊός: Αεροβάπτισμα στο δύο μηνών βρέφος - Δίνει μάχη για τη ζωή του

Ο μικρός Νεκτάριος από το Αγρίνιο δείχνει κάποια πρώτα θετικά δείγματα, όπως δήλωσε στην ΕΡΤ Πάτρας, ο υπεύθυνος της ΜΕΘ Παίδων, Ανδρέας Ηλιάδης. «Έχουμε μπροστά μας δρόμο ακόμα, αλλά ελπίζω ότι ο μικρός μας ασθενής θα τα καταφέρει» είπε χαρακτηριστικά ο κ.Ηλιάδης.

Κορωνοϊός: Η κατάσταση της υγείας των 4 βρεφών που νοσηλεύονται

Ο κ. Ηλιάδης πρόσθεσε ότι το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της Μονάδας δίνει μια δύσκολη μάχη στο πλευρό του παιδιού και της οικογένειάς του και νιώθουν το ενδιαφέρον και τις προσευχές όλης της Ελλάδας για να πάει καλά η υγεία του μικρού Νεκτάριου. «Κάνουμε για το παιδί όπως και για όλα τα παιδιά που νοσηλεύονται στη ΜΕΘ Παίδων το καλύτερο δυνατό» πρόσθεσε ο κ.Ηλιάδης.

Κορωνοϊός Βρέφος: Βιντεοσκοπημένο νανούρισμα με βιολί από τον μπαμπά του

Οι γονείς του Νεκτάριου επικοινωνούν καθημερινά μέσω βιντεοκλήσης με τη Μονάδα για να ενημερωθούν για την εξέλιξη της υγείας του και να τον δουν, καθώς δεν επιτρέπεται σε κανέναν να έχει πρόσβαση στον χώρο όπου νοσηλεύεται.

Είναι συγκινητικό το γεγονός ότι ο πατέρας του βρέφους, που παίζει βιολί, έστειλε βιντεοσκοπημένο ένα νανούρισμα, το «Φεγγαράκι μου λαμπρό», στο προσωπικό της ΜΕΘ Παίδων, το οποίο θα συντροφέψει απόψε τον μικρότερο ασθενή με κορωνοϊό στην Ελλάδα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top