Τρίκαλα: «Δεν έγινε από μένα η καταγγελία» λέει η μητέρα της 4χρονης

«Το παιδί περιέγραψε το βίωμα που πέρασε στα χέρια του πατέρα του»

Αντιδράσεις προκάλεσε στα Τρίκαλα η απόφαση των δικαστικών αρχών να αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, ο αστυνομικός που κατηγορείται για ασέλγεια στην 4χρονη κόρη του. Η μητέρα του παιδιού, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, είπε όμως ότι οι γιατροί ήταν εκείνοι που έκαναν την καταγγελία και όχι η ίδια.

Την ώρα που ο 29χρονος αστυνομικός ετοιμάζεται να κάνει προσφυγή κατά των περιοριστικών όρων που του έχουν επιβληθεί η πρώην σύζυγός του μιλά για την καταγγελία που οδήγησε και στη σύλληψη του. Ήταν αρχές Νοεμβρίου όταν πήγε το κοριτσάκι της για εξετάσεις στο νοσοκομείο των Τρικάλων και η κινητοποίηση ήταν άμεση.

Τρίκαλα: Στην αντεπίθεση ο πατέρας της 4χρονης- Κατηγορήθηκε για ασέλγεια

«Δεν έγινε από μένα η καταγγελία. Δεν υπήρξε ποτέ από μένα καταγγελία. Η καταγγελία έγινε από το Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων. Εκείνοι κάλεσαν τη Γενική Διεύθυνση της Αστυνομίας. Αυτεπάγγελτα πήγε η υπόθεση στα χέρια του εισαγγελέα και ο εισαγγελέας αποφάσισε μαζί με τον ανακριτή για το ένταλμα σύλληψης» είπε η μητέρα στην Τασούλα Παπανικολάου και το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Το 4χρονο κοριτσάκι έχει δώσει δύο καταθέσεις. Μία  στους άνδρες των εσωτερικών υποθέσεων παρουσία ψυχολόγου και μία στον ανακριτή παρουσία παιδοψυχιάτρου.  Ο δικαστικός λειτουργός είχε στα χέρια του παραπάνω από 40 σελίδες με τα όσα είπε το παιδί. 

Τρίκαλα - Ασέλγεια: «Εμπιστεύομαι το παιδί μου» λέει η μητέρα της 4χρονης

«Σε αυτές τις 40 σελίδες περιγράφει αναλυτικά το βίωμά του. Το βίωμα που πέρασε στα χέρια του πατέρα του, τα όσα περιγράφει... όχι γιατί είμαι μάνα της,  ο κάθε περαστικός θα του προκαλέσει φρίκη. Δεν αθωώθηκε είναι έξω με περιοριστικούς όρους που για μένα ο πιο σημαντικός είναι ότι δεν του επιτρέπουν να βλέπει το παιδί μόνο του, παρά μόνο με ειδικό σύμβουλο. Ο ανακριτής και ο εισαγγελέας προστατεύουν το παιδί» πρόσθεσε η μητέρα.

Αστυνομικός: «Οι ευθύνες όλες θα αναζητηθούν»

Η πλευρά του αστυνομικού κάνει λόγο για σκευωρία και επιμένει από την πλευρά του ότι δεν εχει πειράξει το παιδί. «Λυπούμεθα ιδιαίτερα για όσους από βαριά αμέλεια και έλλειψη συνειδήσεως υποκρίθηκαν τον ρόλο του προανακριτή και για όσους παραβίασαν για τις δικές τους σκοπιμότητας το τεκμήριο της αθωότητας και μας κατέστησαν δημόσιο θέαμα. Περιφρονούμε εκείνους που σκηνοθέτησαν την κατηγορία και δηλώνουμε ότι οι ευθύνες όλων θα αναζητηθούν». 

Η υπόθεση σε δικαστικό επίπεδο δεν εχει ακόμα κλείσει.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top