Τρίκαλα: Στην αντεπίθεση ο πατέρας της 4χρονης- Κατηγορήθηκε για ασέλγεια

Τι λέει ο αστυνομικός στο περιβάλλον αφότου αφέθηκε ελεύθερος

Τις επόμενες κινήσεις του ετοιμάζει ο αστυνομικός στα Τρίκαλα, ο οποίος κατηγορήθηκε για ασέλγεια στην 4χρονη κόρη του. Μετά την απολογία του αφέθηκε ελεύθερος και σύμφωνα με τα στοιχεία,  φαίνεται ότι ο πατέρας δεν είχε βλάψει το παιδί του. 

Τρίκαλα: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο πατέρας της 4χρονης

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Τασούλας Παπανικολάου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, η πρώτη κίνηση που θα κάνει ο 29χρονος αστυνομικός είναι η προσφυγή για τους περιοριστικούς όρους που του έχουν επιβληθεί: δηλαδή απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, εμφάνιση στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του και να βλέπει το παιδί παρουσία παιδοψυχολόγου. 

Αυτό που λέει στο περιβάλλον του ο αστυνομικός μετά τη χθεσινή εξέλιξη είναι πως τώρα κοιμάται πιο ήσυχος μετά από όσα πέρασε και πως η απόφαση της Δικαιοσύνης να αφεθεί ελεύθερος δείχνει ποια είναι η αλήθεια, επαναλαμβάνοντας πως είναι αθώος. 

Τρίκαλα - Ασέλγεια: «Εμπιστεύομαι το παιδί μου» λέει η μητέρα της 4χρονης

Η κατάθεση της 4χρονης κόρης του, μία ημέρα πριν την απολογία, ήταν εκείνη που έδωσε  νέα τροπή στην υπόθεση  και έτσι ο δικαστικός λειτουργός όταν εξέταζε τον αστυνομικό είχε μια εικόνα από το ίδιο το παιδί. 

Η 4χρονη παρουσία παιδοψυχολόγου φέρεται να ισχυρίστηκε ότι περνάει καλά με τον μπαμπά της και πως είναι ψέματα είναι την ακούμπησε κάπου.

Ξεσπά ο παππούς της 4χρονης που φέρεται να βιάστηκε από τον πατέρα της

Ο 29χρονος παρέδωσε στην ανακριτική αρχή στοιχεία για το πώς ήταν τόσο η σχέση με την κόρη του, όσο και με την πρώην σύζυγό του. Τα στοιχεία περιλαμβάνουν μηνύματα αλλά και βίντεο.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top