Τρίκαλα: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο πατέρας της 4χρονης

O αποκαλυπτικός διάλογος της 4χρονης με την παιδοψυχίατρο

Το ρεπορτάζ της Δήμητρας Τζιότζιου για την απολογία του αστυνομικού στα Τρίκαλα/ Κεντρικό δελτίο ειδήσεων Star (19/11/21)

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε μετά την απολογία του στον ανακριτή Τρικάλων, ο νεαρός αστυνομικός τον οποίο κατηγόρησε η πρώην σύζυγός του ότι ασέλγησε σε βάρος της 4χρονης κόρη τους. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Δήμητρας Τζιότζιου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, για περισσότερες από 3 ώρες ο αστυνομικός απολογούνταν στον ανακριτή, υποστηρίζοντας ότι είναι αθώος,  και ότι λατρεύει το παιδί του και δε θα του έκανε ποτέ κακό.

Τρίκαλα: Αρνείται ότι ασέλγησε κατά της 4χρονης κόρης του ο αστυνομικός

Το USB stick που περιέχει βιντεοσκοπημένη συνομιλία της παιδοψυχίατρου με την 4χρονη, παρουσία ανακριτή, αποτέλεσε το βασικότερο αποδεικτικό στοιχείο για τον αστυνομικό προκειμένου να αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα. 

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Star, στη συνομιλία το παιδί λέει στην παιδοψυχίατρο πως είναι «ψέμα» ότι την ακούμπησε ο πατέρας της, ενώ αργότερα της αποκαλύπτει πως είπε αυτό το ψέμα αφού της το είπε «κάποια μεγάλη γυναίκα». 

Ξεσπά ο παππούς της 4χρονης που φέρεται να βιάστηκε από τον πατέρα της

Ο ίδιος με ανακοίνωση του, εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του στην «εξαιρετική» όπως αποκάλεσε παιδοψυχίατρο, ενώ εξέφρασε τη λύπη του για «όσους υποκρίθηκαν το ρόλο του προανακριτή». 

Τρίκαλα - Ασέλγεια: «Εμπιστεύομαι το παιδί μου» λέει η μητέρα της 4χρονης

Χθες, η μητέρα της 4χρονης είχε μιλήσει στο Star, δηλώνοντας χαρακτηριστικά: «Εμπιστεύομαι το παιδί μου. Υποφέρουμε». 

Δείτε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top