Τρίκαλα: Αρνείται ότι ασέλγησε κατά της 4χρονης κόρης του ο αστυνομικός

Τι λέει ο δικηγόρος του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Αρνείται τις κατηγορίες που του αποδίδονται για ασέλγεια σε βάρος της 4χρονης κόρης του ο αστυνομικός από τα Τρίκαλα, μέσω του συνηγόρου υπεράσπισής του.

Αστυνομικός ασέλγεια: Η περιγραφή του παιδιού για όσα έζησε

Ο δικηγόρος του 29χρονου, με δηλώσεις του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, αναφέρει ότι ο πελάτης του «αρνείται την τέλεση οιασδήποτε αξιόποινης πράξης. Πολλώ δε μιας τόσο ατιμωτικής πράξης, η οποία έχει μεγάλη ηθική, κοινωνική και ποινική απαξία. Η αθωότητα του εντολέως μου θα αποδειχθεί ποικιλοτρόπως και θα εισφερθούν σημαντικά στοιχεία στη διαδικασία της κύριας ανάκρισης. Με τη σειρά μας, θα αξιοποιήσουμε κι εμείς όλα τα ένδικα μέσα».

O 29χρονος Τρικαλινός αστυνομικός θα απολογηθεί ενώπιον του ανακριτή πιθανότατα την Πέμπτη.

Για το περιστατικό εξέδωσε ανακοίνωση η ΕΛΑΣ:

«Από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας συνελήφθη αστυνομικός δυνάμει εντάλματος για παράβαση των άρθρων 339 «αποπλάνηση παιδιών» και 345 ''γενετήσια πράξη μεταξύ συγγενών'' του Ποινικού Κώδικα.

Η υπόθεση διερευνήθηκε στο πλαίσιο σχετικής καταγγελίας και το προανακριτικό υλικό που συγκεντρώθηκε υποβλήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή και παραπέμφθηκε σε Ανακριτή, ο οποίος και εξέδωσε το σχετικό ένταλμα σύλληψης».

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top