Αστυνομικός ασέλγεια: Η περιγραφή του παιδιού για όσα έζησε

Πώς ο πατέρας ασέλγησε στην τετράχρονη κόρη του

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση της σύλληψης ενός αστυνομικού στα Τρίκαλα για ασέλγεια σε βάρος της μόλις τεσσάρων ετών κόρης του. 

Αστυνομικός ασελγούσε στο τεσσάρων ετών παιδί του

Η καταγγελία έγινε από τη μητέρα του παιδιού και μετά από έρευνα του τμήματος Εσωτερικών Υποθέσεων βρέθηκαν όλα τα στοιχεία, ώστε να μπορέσουν να τον συλλάβουν. 

Το χρονικό της φρίκης

Σύμφωνα με πληροφορίες η φρικτή πράξη φέρεται να τελέστηκε το Σάββατο 6 Νοεμβρίου στο σπίτι του αστυνομικού, ο οποίος είχε πάρει το κοριτσάκι για να περάσουν μαζί το Σαββατοκύριακο. 

Την επόμενη μέρα, η πρώην γυναίκα του τηλεφώνησε για να τον ρωτήσει τι ώρα θα γυρνούσε το παιδί στο σπίτι. Ζήτησε μάλιστα να μιλήσει στη μικρή, όμως εκείνος ήθελε να το αποφύγει, με αποτέλεσμα να τσακωθούν.

Αμέσως μετά φέρεται να της τηλεφώνησε και να της ζήτησε να μείνει μαζί του το παιδί και το βράδυ της Κυριακής επειδή, όπως της είπε, είχε παέι στο χωριό του και δεν ήθελε να οδηγήσει μέσα στη νύχτα.  

Η μητέρα αρνήθηκε και τελικά το παιδί επέστρεψε στο σπίτι γύρω στις 22:30 της Κυριακής 7 Νοεμβρίου. Τότε, σύμφωνα με την καταγγελία, ήταν που παρατήρησε μια αλλαγή στη συμπεριφορά της μικρής που της έκανε εντύπωση. 

Το παιδί ήταν ιδιαίτερα ντροπαλό, κάτι που δε συνέβαινε συχνά, ενώ όταν του έβγαλε τα ρούχα του για να το κάνει μπάνιο είδε ότι το δέρμα του στην ευαίσθητη περιοχή ήταν ερεθισμένο. Το ρώτησε αν είχε συγκαεί και όταν εκείνο αρνήθηκε άρχισε να το ρωτά αν είχε συμβεί κάτι. 

Η μικρή, σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται η μητέρα του, δεν ήθελε να απαντήσει στις επίμονες ερωτήσεις της μαμάς της, όμως εκείνη επέμεινε και τότε φέρεται να της εξομολογήθηκε πως την «πείραξε» ο μπαμπάς της. Η μητέρα σοκαρίστηκε και συνέχισε να τη ρωτά με την τετράχρονη να της λέει ότι το Σάββατο ήταν στο δωμάτιο με τον πατέρα της και της είπε ψέματα ότι ήθελε να την ξεντύσει, αλλά την πείραξε στα γεννητικά της όργανα. Είπε επίσης πως ο αστυνομικός της ζήτησε να μην πει τίποτα σε κανέναν. 

Η μητέρα φωτογράφησε την ευαίσθητη περιοχή του παιδιού και πήγε αμέσως στο νοσοκομείο Τρικάλων, όπου παιδίατροι και παιδοψυχολόγοι εξέτασαν το κοριτσάκι. Το παιδί εξετάστηκε και από γυναικολόγο, ο οποίος διαπίστωσε τραυματισμό των γεννητικών οργάνων, χωρίς να μπορεί να προσδιορίσει από πού προέρχεται. 

Στη συνέχεια πήγε στην ασφάλεια Τρικάλων και τον κατήγγειλε. 

Η ιατροδικαστής ανέφερε στους αστυνομικούς πως δεν φαινόταν να έχει βιαστεί το παιδί, επιφυλασσόμενη όμως για να παραδώσει ολοκληρωμένο πόρισμα.

Τι έδειξε η εξέταση από την παιδοψυχολόγο

Το κοριτσάκι εξετάστηκε από παιδοψυχολόγο, η οποία συνέταξε ειδική έκθεση πραγματογνωμοσύνης. 

Από την εξέταση προέκυψαν τα εξής: Όσο το παιδί βρισκόταν στο χωριό του πατέρα της και πιο συγκεκριμένα στον καναπέ του σαλονιού ο αστυφύλακας προέβη σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της. Οι περιγραφές που έδωσε το παιδί είναι αναλυτικές και οι πράξεις τόσο αποτρόπαιες που σόκαραν τους έμπειρους αξιωματικούς της υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛΑΣ. 

Επισημαίνεται δε, σύμφωνα με πληροφορίες, ότι παρόμοιες ασελγείς πράξεις φέρεται να έχουν επαναληφθεί στο παρελθόν σε άγνωστό ημερομηνία στην πατρική οικεία του αστυφύλακα σε νησί, αλλά και στο σπίτι του στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων.

Μητέρα τετράχρονης: «Ήταν βίαιος και επιθετικός»

Το ζευγάρι είχε παντρευτεί τον Απρίλιο του 2017 και από τον Αύγουστο του 2018, ένα χρόνο μετά τη γέννηση του παιδιού τους, ήταν σε διάσταση. 

Η μητέρα της μικρής κατέθεσε στην αστυνομία πως ο 29χρονος αστυνομικός ήταν βίαιος και επιθετικός απέναντί της και πως έκανε χρήση ναρκωτικών.

Ο πατέρας έβλεπε το παιδί δύο μέρες την εβδομάδα και κάθε δεύτερο Σαββατοκύριακο αλλά συχνά ήταν ασυνεπής σε αυτή του την υποχρέωση, σύμφωνα με την πρώην σύζυγό του.

Είχε συλληφθεί επίσης το 2018 για μικροποσότητα χασίς, υπόθεση για την οποία είχε αθωωθεί, αλλά του είχε επιβληθεί ποινή αργίας με απόλυση διάρκειας 4 μηνών.

Από τις έρευνες που έγιναν στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 6 σκληροί δίσκοι, 3 ηλεκτρονικοί υπολογιστές, 1 ταμπλετ, 2 usb και 2 κινητά τηλέφωνα, τα οποία θα αποσταλούν στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛΑΣ προκειμένου οι αστυνομικοί να «ξεκλειδώσουν» τη ζωή και το παρελθόν του αστυφύλακα. 

Το εσώρουχο του κοριτσιού καθώς και τα κλινοσκεπάσματα στα οποία κοιμόταν μαζί με τον πατέρα του κατασχέθηκαν και θα αποσταλούν στην υποδιεύθυνση βιολογικών και βιοχημικών εξετάσεων για τυχόν εντοπισμό DNA.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top