Λάρισα: 35 μαθητές κινδυνεύουν να χάσουν τη σχολική χρονιά

OI γονείς τους αρνούνται να τους κάνουν self- test

Το ρεπορτάζ του Σπύρου Λάμπρου για τους γονείς αρνητές που δε στέλνουν τα παιδιά τους στο σχολείο/ Κεντρικό δελτίο ειδήσεων Star (17/11/21)

Συνολικά 35 μαθητές στη Λάρισα δεν πηγαίνουν στο σχολείο να παρακολουθήσουν τα μαθήματά τους, γιατί οι γονείς τους αρνούνται να κάνουν self- test. Τα παιδιά πλέον έχουν καταγράψει πολλές απουσίες  και κινδυνεύουν να χάσουν τη σχολική χρονιά, δηλαδή να επαναλάβουν την ίδια τάξη και του χρόνου. 

Κορωνοϊός: Έχασαν τη χρονιά γιατί οι γονείς τους δεν τους έκαναν self test

Πρόκειται για 24 μαθητές δημοτικού και 11 μαθητές δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, όπως εξήγησε ο πρόεδρος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας Δημήτρης Παπαποστόλου, σύμφωνα με το Onlarissa.gr.

Kορωνοϊός: 270 παιδιά δεν πάνε στο σχολείο γιατί έχουν αρνητές γονείς

Ο κ. Παπαποστόλου τόνισε μεταξύ άλλων πως «οι γονείς δεν αποδέχονται τις προϋποθέσεις που θέτουν τα πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ για χρήση μάσκα και δύο τεστ την εβδομάδα. Οι συνάδελφοι διευθυντές έχουν επικοινωνήσει με τους γονείς των μαθητών. Τους έχουν επισημάνει ότι τα παιδιά πρέπει να γυρίσουν στις σχολικές αίθουσες για εκπαιδευτικούς, συναισθηματικούς, ψυχολογικούς λόγους»

Ο πρόεδρος των δασκάλων πρόσθεσε πως «τα παιδιά θα χάσουν τη σχολική χρονιά. Να το πούμε ξεκάθαρα θα επαναλάβουν την τάξη». 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top