Λάρισα: Βρέθηκαν τα συντρίμμια του αγνοούμενου αεροπλάνου- Νεκρός ο πιλότος

Τα συντρίμμια εντοπίστηκαν στην περιοχή του Μαυροβουνίου

 Βρέθηκαν τα συντρίμμια του αγνοούμενου μονοκινητήριου αεροπλάνου που είχε χαθεί στην περιοχή της Λάρισας - Βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star 

Τραγικό επίλογο είχε η εξαφάνιση του 62χρονου πιλότου που αγνοούταν από τη Δευτέρα 15/11 στην περιοχή της Λάρισας.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star η Δήμητρα Τζιότζιου, τα συντρίμμια του μονοκινητήριου αεροσκάφους στο οποίο επέβαινε εντοπίστηκαν κοντά στην Άνω Αμυγδαλή στην περιοχή του Μαυροβουνίου.

Λάρισα: Κραυγή αγωνίας από τους συγγενείς του πιλότου που αγνοείται

Δυνάμεις της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής, αλλά και της Πολεμικής Αεροπορίας έφτασαν στο σημείο, όπου εντόπισαν νεκρό τον άτυχο πιλότο.

πιλότος Λάρισα

Tα συντρίμμια εντοπίστηκαν από ελικόπτερο Super Puma κοντά σε κεραία κινητής τηλεφωνίας. Σύμφωνα με μαρτυρίες το αεροσκάφος είδε ηλικιωμένος στην περιοχή του Αχιλλείου Λάρισας στις παρακάρλιες περιοχές, ενώ υπάρχουν πληροφορίες όταν ακούστηκε ένας κρότος στην περιοχή των Καναλίων Μαγνησίας.

συντρίμμια αεροσκάφους

Τα συντρίμμια του μονοκινητήριου αεροσκάφους βρέθηκαν τελικά στη Λάρισα - larissanet

Λάρισα πιλότος

Ο 62χρονος πιλότος από τη Δράμα είχε χρησιμοποιήσει το μονοκινητήριο προκειμένου να συμμετάσχει στον Μαραθώνιο. 

Το τελευταίο στίγμα του από το κινητό του πιλότου εντοπιζόταν στην περιοχή Χάλκη της Λάρισας. Σύμφωνα με πληροφορίες από την υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας αλλά και την Πολεμική Αεροπορία, το αεροσκάφος απογειώθηκε τη Δευτέρα από αεροδρόμιο της Θήβας και στην περιοχή Χάλκη της Λάρισας ήταν η τελευταία επικοινωνία του πιλότου με έναν φίλο του.

Για το συμβάν έχει κάνει ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η κόρη του.
 


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top