Αγωνία για τον αγνοούμενο πιλότο- Στη Λάρισα το τελευταίο στίγμα του

Ξεκίνησε από τη Θήβα για τη Δράμα με το μονοκινητήριο αεροσκάφος του

Στην περιοχή μεταξύ Λάρισας και Βόλου φέρεται να τοποθετείται ο χώρος όπου αναζητείται το μονοκινητήριο αεροσκάφος που αγνοείται από τη Δευτέρα 15/11, με κυβερνήτη έναν 62χρονο.

Το τελευταίο στίγμα από το κινητό του πιλότου καταγράφηκε από κεραία κινητής τηλεφωνίας στη Χάλκη της Λάρισας, σύμφωνα με πληροφορίες του onlarissa.

Δράμα: Αγνοείται μονοκινητήριο αεροσκάφος – Ανησυχία για τον πιλότο

Παράλληλα, υπάρχει μαρτυρία κατοίκου από τα Κανάλια της Μαγνησίας ότι άκουσε κρότο σε δασική  περιοχή του Κισσάβου. Οι έρευνες συνεχίζονται και σήμερα με το πρώτο φως της ημέρας. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, σε εξέλιξη βρίσκονται έρευνες από 22 πυροσβέστες με επτά οχήματα για τον εντοπισμό μικρού αεροσκάφους στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Θεσσαλίας.

Ο 62χρονος από τη Δράμα είχε μεταβεί με το μονοκινητήριο του στην Αθήνα για να συμμετάσχει στον Μαραθώνιο. 

Η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας αναφέρει ότι απογειώθηκε τη Δευτέρα από αεροδρόμιο της Θήβας, ενώ αργότερα στην περιοχή της Λάρισας είχε την τελευταία επικοινωνία με έναν φίλο του.

Η οικογένειά του κάνει έκκληση σε όποιον έχει δει ή έχει ακούσει κάτι που να αφορά στον άνθρωπό τους να επικοινωνήσει με την αστυνομία.

Η κόρη του αγνοούμενου χειριστή με ανάρτησή της στο facebook ανέφερε ότι «αγνοείται ο πατέρας μου Σταύρος Τσιγάλογλου, από προχθές 15/11 μεσημέρι Δευτέρας. Πετούσε με το αεροπλάνο του από την περιοχή της Θήβας με κατεύθυνση προς Δράμα. Αν κάποιος είδε και γνωρίζει το παραμικρό να έρθει παρακαλώ σε επαφή μαζί μου και με τις αρμόδιες υπηρεσίες. Κάθε πληροφορία είναι πολύτιμη. Παρακαλώ όχι άσκοπα τηλεφωνήματα. Σεβαστείτε τη θέση και την ψυχολογική κατάσταση που ζούμε».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top