Βόλος: Σοκάρει ο αδερφός αρνητή - «Κυκλοφορούσε σαν να μην έχει κορωνοϊό»

Ο 49χρονος δεν ήθελε να διασωληνωθεί και πέθανε

Τι είπε στο Star ο αδερφός αρνητή που πέθανε από κορωνοϊό στον Βόλο - Βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Ακόμα μια υπόθεση ανεμβολίαστου πολίτη που πέθανε, αρνούμενος να διασωληνωθεί έρχεται αυτή τη φορά από τον Βόλο.

Βόλος: Πέθανε 49χρονος που αρνήθηκε να διασωληνωθεί

Πρόκειται για έναν 49χρονο άνδρα, ο οποίος εισήχθη στο νοσοκομείο όταν πια δεν μπορούσε να αναπνεύσει. Αρνιόταν να διασωληνωθεί μέχρι και την τελευταία στιγμή. Ενώ γνώριζε ότι έχει κορωνοϊό κυκλοφορούσε παντού χωρίς να ενημερώσει κανέναν συγχωριανό του, όπως είπε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και τη Δήμητρα Τζιότζιου ο αδερφός του. 

Ήταν αρνητής γενικώς, αλλά και στην τελευταία διαδικασία αρνιόταν να διασωληνωθεί, όσο είχε τις αισθήσεις του. Βέβαια μετά τον διασωλήνωσαν οι γιατροί και καλά κάνανε. Είχε και υποκείμενο νόσημα ζάχαρο, το οποίο ούτε εγώ ήξερα. Άντεξε δύο 24ωρα. 

Μάλιστα, όπως λέει ο αδερφός του, ο 49χρονος ενώ νοσούσε κυκλοφορούσε στο χωριό σαν να μη συμβαίνει τίποτα: «Το να βγαίνεις έξω, να πηγαίνεις για δουλειά, να πηγαίνεις στο πρακτορείο να παίζεις τυχερά παιχνίδια, να πηγαίνεις σούπερ μάρκετ και έχοντας στο σώμα σου ένα τέτοιο μικρόβιο στο φουλ τότε χρειάζεσαι ψυχιατρική βοήθεια», είπε ο αδερφός του.  

Ο 49χρονος ήταν ένα από τα έξι θύματα του κορωνοϊού στο νοσοκομείο του Βόλου μέσα στο Σαββατοκύριακο. Στο μεταξύ, διασωληνώθηκε αρνητής του εμβολίου 38 ετών, χωρίς υποκείμενα νοσήματα, ενώ μια γυναίκα επίσης ανεμβολίαστη δίνει τον δικό της αγώνα στη ΜΕΘ. 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top