Χαλάνδρι: Στον ανακριτή η 49χρονη – «Ο γιατρός ο πραγματικός εγκληματίας»

Τι ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς

Η 49χρονη στο παρελθόν είχε απειλήσει να πετάξει την κόρη της από το μπαλκόνι

Το κατώφλι του γραφείου της ανακρίτριας πέρασε η 49χρονη, η οποία κατηγορείται ότι πυροβόλησε τον πρώην σύντροφό της στο Χαλάνδρι, μπροστά στα μάτια της 12χρονης κόρης τους.

«Ο πραγματικός εγκληματίας είναι ο οφθαλμίατρος Γ. Ν. με πλαστό πτυχίο. Πιθανολογείται το παιδί μου να είναι του πρώην συζύγου μου και όχι του βιαστή μου», φώναξε την ώρα που αστυνομικοί την οδηγούσαν στην ανακρίτρια για να απολογηθεί.

Η 49χρονη κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, παράνομη οπλοφορία κατ’ εξακολούθηση, παράνομη οπλοχρησία, ενδοοικογενειακή απειλή και απόπειρα αρπαγής ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει τα 14 χρόνια.

Χαλάνδρι: Αποσωληνώθηκε ο γιατρός – Η πρώτη του ερώτηση όταν συνήλθε

Η δράστις, η οποία δηλώνει εικαστικός, σύμφωνα με μαρτυρίες βρισκόταν και τις προηγούμενες μέρες έξω από το σπίτι του 68χρονου οφθαλμιάτρου και δε δίστασε να ανοίξει πυρ μπροστά στα μάτια της 12χρονης κόρης της. 

Χαλάνδρι: Τι είπε η 12χρονη στους αστυνομικούς

Το παιδί επέστρεφε με τον πατέρα του από το σχολείο κι έζησε όλη τη φρίκη της επίθεσης. Όπως είπε στους αστυνομικούς, η μητέρα της έβγαλε από την τσάντα το όπλο και πυροβόλησε αρχικά στον τοίχο και μετά στον πατέρα της. 

χαλάνδρι πυροβολισμοί

Η γυναίκα ισχυρίζεται ότι δεν ήθλε να σκοτώσει τον γιατρό

Χαλάνδρι: Η 49χρονη απειλούσε να πετάξει την κόρη της από το μπαλκόνι

Στη συνέχεια προσπάθησε να αρπάξει τη 12χρονη, η οποία της ξέφυγε και πήγε να ειδοποιήσει έναν γείτονα. 

χαλάνδρι πυροβολισμοί

Η 12χρονη κόρη της κατέθεσε πως αρχικά πυροβόλησε στον τοίχο και στη συνέχεια τον 68χρονο γιατρό

Ο γιατρός μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο, όπου υποβλήθηκε σε οχτάωρη χειρουργική επέμβαση στον θώρακα και την κοιλιακή χώρα. Πλέον έχει αποσωληνωθεί, έχει επαφή με το περιβάλλον και οι γιατροί παρακολουθούν στενά την εξέλιξη της υγείας του. 

Πυροβολισμός Χαλάνδρι: Πρώην σύντροφος της δράστριας μιλά στο Star

Σε βάρος της κατηγορούμενης έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονία σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, παράνομη οπλοφορία κατ’ εξακολούθηση, παράνομη οπλοχρησία, ενδοοικογενειακή απειλή και απόπειρα αρπαγής ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει τα 14 χρόνια.

Χαλάνδρι: Τι υποστηρίζει η δράστις

Η 49χρονη υποστήριξε μετά τη σύλληψή της ότι δεν ήθελε να κάνει κακό στον γιατρό και ότι έσωσε το παιδί της και την ίδια. 

Χαλάνδρι: Τι είχε πει ο οφθαλμιάτρος σε συνέντευξή του - «Θα σε καταστρέψω»

«Πέντε χρόνια δεν είχα δει το παιδί μου. Την βίαζε, της χορηγεί  ναρκωτικές ουσίες και έλεγε ότι έχει επιληψία και τη βίαζε. Όλα για την περιουσία μου τα κάνανε. Μαζί με άλλους γιατρούς. Διάσημους γιατρούς που βγαίνουν στα κανάλια και μιλάνε για την προστασία των πολιτών. Με άφησαν άστεγη μου πήραν το παιδί. Το παιδί μου, δε θέλω τίποτα άλλο», είπε.

Χαλάνδρι: Πήγε να αρπάξει το παιδί, αλλά εκείνο της ξέφυγε

Χθες μάλιστα, μιλώντας στον Alpha ισχυρίστηκε πως δεν είχε στήσει ενέδρα στον 68χρονο, αλλά ότι είχαν ραντεβού για να δει το παιδί και πως το όπλο ήταν δικό του, κάτι όμως που δε συμφωνεί με όσα κατέθεσε το παιδί. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top