Γιαννιτσά motocross: Συγκλονίζει ο πατέρας του Αλέξανδρου που πέθανε

«Δεν υπήρχε καλύτερο παιδί. Σε όλα ήταν άψογος», είπε στο Star

Μετά από πολυήμερη νοσηλεία δεν τα κατάφερε και δυστυχώς «έφυγε» από τη ζωή ο 27χρονος Αλέξανδρος που είχε τραυματιστεί σοβαρά σε αγώνα Motocross στα Γιαννιτσά.

Γιαννιτσά: Νεκρός ο 27χρονος που είχε τραυματιστεί σε αγώνα Motocross

Συντετριμμένος ο πατέρας του μίλησε αποκλειστικά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα και την απεσταλμένη Ραλλιώ Λεπίδου. Με δάκρυα στα μάτια και με τρεμάμενη φωνή μίλησε με τα πιο γλυκά λόγια για το αγαπημένο του παιδί.

Δεν υπήρχε καλύτερο παιδί... Δεν είχε κάποιος να πει κάτι εναντίον του… Μου είπαν οι φίλοι του ότι θα τον θυμούνται ως έναν λεβέντη… Σε όλα ήταν άψογος!   

motorcross

Συνολικά 18 ημέρες ήταν διασωληνωμένος και πάλευε να κρατηθεί στη ζωή ο 27χρονος. Τα τραύματα του όμως ήταν βαρύτατα. Το πρωί της Πέμπτης «έχασε» τελικά τη μάχη στην εντατική του νοσοκομείου «Παπαγεωργίου» στη Θεσσαλονίκη.

Μία εβδομάδα πριν τους μοιραίους αγώνες motocross στα Γιαννιτσά ο άτυχος Αλέξανδρος είχε χάσει τον συνονόματο παππού του.

Αποσωληνώθηκε ο 16χρονος που είχε τραυματιστεί μαζί με τον Αλέξανδρο

Την ίδια ώρα, αισιόδοξα είναι τα μηνύματα για την υγεία του 16χρονου που και εκείνος είχε τραυματιστεί σοβαρά μαζί με τον Αλέξανδρο στην πίστα αγώνων των Γιαννιτσών.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο έφηβος αποσωληνώθηκε και η κατάσταση του είναι σταθερή. 


Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top