Γιαννιτσά: Νεκρός ο 27χρονος που είχε τραυματιστεί σε αγώνα Motocross

Έδωσε μάχη, αλλά δεν τα κατάφερε

Ρεπορτάζ για το σοβαρό δυστύχημα που σημειώθηκε κατά τη διάρκεια αγώνων motocross στα Γιαννιστά στις 17 Οκτωβρίου

Την τελευταία του πνοή άφησε σήμερα ο 27χρονος, ο οποίος είχε τραυματιστεί σοβαρά σε αγώνα Motocross στα Γιαννιτσά στις 17 Οκτωβρίου. 

Ο 27χρονος αθλητής του Motocross

0 27χρονος έδωσε σκληρή μάχη, αλλά δεν τα κατάφερε

Ο νεαρός έδωσε σκληρή μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, αλλά τα τραύματά του ήταν πολύ σοβαρά και πάρα τις προσπάθειες των γιατρών δεν τα κατάφερε. 

motocross ατύχημα

Ο 27χρονος στον αγώνα Motocross στα Γιαννιτσά - motomag.gr

Στο ατύχημα που είχε σημειωθεί στον αγώνα Motocross είχε τραυματιστεί κι ένας 16χρονος, ο οποίος νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Παπαγεωργίου» της Θεσσαλονίκης. 

Γιαννιτσά Motocross

Ο αναβάτης τραυματίστηκε όταν μια κολώνα τον πλάκωσε λίγο πριν μπει στον αγώνα

Όλα έγιναν όταν ένας αναβάτης, που συμμετείχε στον αγώνα, έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του κι έπεσε αρχικά πάνω σε προστατευτική περίφραξη και μετά πάνω σε κολώνα. 

κολώνα Motocross

Η κολόνα που τραυμάτισε τους δύο θεατές - motomag.gr

Η κολώνα κατέρρευσε κι έπεσε πάνω στον 27χρονο, ο οποίος ετοιμαζόταν να πάρει μέρος στον αγώνα, αλλά και στον 16χρονο που ήταν θεατής. 

Οι τραυματίες διακομίστηκαν αρχικά στο νοσοκομείο Γιαννιτσών, αλλά στη συνέχεια κρίθηκε απαραίτητη η μεταφοράς τους στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» της Θεσσαλονίκης. Η αστυνομία συνέλαβε τον 16χρονο αναβάτη της μοτοσικλέτας και έναν 60χρονο υπεύθυνο για την ασφάλεια του αγώνα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top