Θεσσαλονίκη- 15χρονη για βιασμό από συμμαθητή: «Δεν αντέχω να τον βλέπω»

Μητέρα: «Έχω χάσει τον ύπνο μου. Έχουν διαλυθεί οι ζωές μας»

Όσα είπε αποκλειστικά στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» η 15χρονη που κατήγγειλε βιασμό από συμμαθητή της 

Στην ιατροδικαστική υπηρεσία της Θεσσαλονίκης μετέβη σήμερα η μία από τις δύο ανήλικες που κατήγγειλαν βιασμό από 16χρονο συμμαθητή τους, μαζί με τη μητέρα της. 

Θεσσαλονίκη: Μαθητής φέρεται να βίασε δύο συμμαθήτριές του

Η 15χρονη είναι σε κατάσταση σοκ, όπως είπε η ίδια αποκλειστικά στον Στρατή Λημνιό και την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα». «Είμαι σοκαρισμένη. Δε θέλω να πάω σχολείο. Δεν αντέχω να πάω εκεί. Είναι αδύνατον να τον βλέπω. Έπρεπε να μιλήσω στη μαμά μου γιατί δεν άντεχα να το κρατώ άλλο μέσα μου. Από τη στιγμή που της το είπα, νιώθω έτοιμη να αντιμετωπίσω αυτό που συνέβη, ελπίζοντας να αποδοθεί Δικαιοσύνη» είπε χαρακτηριστικά η 15χρονη. 

Μητέρα 15χρονης: «Έχω χάσει τον ύπνο μου. Έχουν διαλυθεί οι ζωές μας»

Η μητέρα της 15χρονης προσπαθεί να σταθεί δυνατή για να στηρίξει την κόρη της. «Έχω χάσει τον ύπνο μου. Έχουν διαλυθεί οι ζωές μας» δήλωσε αποκλειστικά στον Στρατή Λημνιό και την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα». Όπως είπε, θα κινηθεί νομικά εναντίον του 16χρονου και ελπίζει να τιμωρηθεί για ό,τι έκανε.
Όσα είπε η μητέρα της 15χρονης στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Όσα είπε η μητέρα της 15χρονης στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

«Το μόνο που με κρατά δυνατή και όρθια είναι να με βλέπει η κόρη μου δυνατή για να παίρνει δύναμη. Έχω χάσει τον ύπνο μου. Έχουν διαλυθεί οι ζωές μας εξαιτίας κάποιου που πίστεψε ότι μπορεί να πράξει κάτι τόσο απαίσιο σε ένα 15χρονο πλάσμα. Θα κινηθούμε νομικά και θέλω να ξέρει το παιδί μου ότι δεν πρέπει να φοβάται το παραμικρό. Αυτός που έκανε ό,τι έκανε θα τιμωρηθεί. Δικαιοσύνη επιτέλους, όχι μόνο για το παιδί μου αλλά για όλα τα παιδιά» είπε στον Στρατή Λημνιό και την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε ο νομικός σύμβουλος της οικογένειας, Φώτης Γρόντας, κάλεσε χθες τη μητέρα ο διευθυντής του σχολείου να της κάνει παράπονα ότι η δημοσιότητα που πήρε το θέμα εκθέτει το σχολείο. «Ο φερόμενος δράστης εξακολουθεί να πηγαίνει κανονικά. Δεν μπορεί τα θύματα να αλλάζουν σχολείο και όχι οι θύτες» είπε. 

Όσα είπε ο νομικός σύμβουλος της οικογένειας, Φώτης Γρόντας, στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Όσα είπε ο νομικός σύμβουλος της οικογένειας, Φώτης Γρόντας, στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

«Την παρέσυρε με την αγνότητά της και την καλοσύνη της, επειδή της είπε ότι έχει προβλήματα» κατέληξε ο κ.Γροντάς. Σύμφωνα με τον ίδιο, ο 16χρονος παρέσυρε στο σπίτι του τη 15χρονη του, λέγοντάς της ότι έχει ψυχολογικά προβλήματα και χρειάζεται τη βοήθειά του και τη βίασε.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top