Θεσσαλονίκη: Μαθητής φέρεται να βίασε δύο συμμαθήτριές του

Τι καταγγέλλει καθηγητής του σχολείου του

Σε μια σοκαριστική καταγγελία προχώρησε ο νομικός σύμβουλος του δήμου Κορδελιού - Ευόσμου, υποστηρίζοντας ότι μαθητής φέρεται να βίασε δύο συμμαθήτριές του στο σπίτι που μένει με τη γιαγιά του. 

Όπως αποκάλυψε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» ο κ. Φ. Γροντάς, ο 16χρονος παρέσυρε στο σπίτι του μια 15χρονη συμμαθήτριά του, λέγοντάς της ότι έχει ψυχολογικά προβλήματα και χρειάζεται τη βοήθειά του και τη βίασε. Το κορίτσι αποκάλυψε τον εφιάλτη που έζησε στους γονείς του την περασμένη Πέμπτη και όλοι μαζί κατήγγειλαν το περιστατικό στην αστυνομία. 

Ωστόσο, σύμφωνα με τον ίδιο, μια ακόμα ανήλικη αποκάλυψε ότι έπεσε θύμα βιασμού από τον ίδιο μαθητή και οι γονείς του κατήγγειλαν, επίσης, το γεγονός στο αστυνομικό μέγαρο Θεσσαλονίκης. 

Δεν αποκλείεται μάλιστα να υπάρχουν κι άλλες περιπτώσεις με δράστη τον ίδιο μαθητή. Ο κ. Γροντάς πήγε στον διευθυντή του ΕΠΑΛ Κορδελιού και ζήτησε την απομάκρυνση του μαθητή μέχρι τη διαλεύκανση της υπόθεσης, ωστόσο δεν πήρε θετική απάντηση. Για αυτόν τον λόγο θα θέσει το θέμα και στη διεύθυνση δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. 

Ήδη έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για την πρώτη υπόθεση, ενώ η δεύτερη βρίσκεται στο στάδιο της διερεύνησης. Όπως έγινε γνωστό ο μαθητής ζει με τη γιαγιά του κι είχε συνάντηση με τον διευθυντή του σχολείου του σήμερα. 

Ο κ. Γροντάς μίλησε τέλος και με τη γιαγιά του μαθητή, η οποία ήταν συγκλονισμένη και είπε πως αν ο εγγονός της είναι αθώος να αθωωθεί, αλλά αν είναι ένοχος, να τιμωρηθεί παραδειγματικά. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top