Γυναικοκτονία Ιεράπετρα: Το μεσημέρι η κηδεία της 48χρονης Νεκταρίας

Στο Ηράκλειο το τελευταίο αντίο από τα 4 παιδιά της και τους οικείους της

Η γυναικοκτονία στην Ιεράπετρα είναι η 13η μέσα στο 2021- βίντεο από κεντρικό δελτίο ειδήσεων Star

Σήμερα Σάββατο 30/10, διαδραματίζεται η τελευταία πράξη της δράματος της γυναικοκτονίας στην Ιεράπετρα που συγκλονίζει την κοινή γνώμη. Η κηδεία της 48χρονης Νεκταρίας που έπεσε νεκρή από τις μαχαιριές του πρώην συζύγου της θα γίνει στις 14:00 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Κοίμησης της Θεοτόκου, στον Αμπελούζο Ηρακλείου. 

Κρήτη: Αυτή είναι η 48χρονη που σκότωσε ο σύζυγός της με οκτώ μαχαιριές

Η άτυχη 48χρονη Νεκταρία- φωτογραφία από facebook

Η άτυχη 48χρονη Νεκταρία- φωτογραφία από facebook

Τα τέσσερα παιδιά της, ο Κωνσταντίνος, η Τζένη, η Κατερίνα και ο Μάνος, η μητέρα της αλλά και τα αδέρφια της, θα της πουν το τελευταίο αντίο μη μπορώντας να πιστέψουν ότι την πρώτη ημέρα που θα πήγαινε στη δουλειά ο δικός τους άνθρωπος.

Μαρτυρίες έχουν βγει στο φως, σύμφωνα με τις οποίες, η 48χρονη δεχτόταν επανειλημμένα κακοποιητική συμπεριφορά από τον πρώην σύζυγό της, ενώ υπάρχουν αναφορές ότι τα όσα συνέβαιναν είχαν καταγγελθεί στην αστυνομία. 

Γυναικοκτονία Ιεράπετρα: Η κόρη του 54χρονου τον είχε καταγγείλει

Ωστόσο, αργά το βράδυ της Παρασκευής εκδόθηκε ανακοίνωση από τη  Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης, σχετικά με την υπόθεση ανθρωποκτονίας στην οποία - όπως αναφέρεται: «Σε καμία αστυνομική Υπηρεσία του ανωτέρω νομού, δεν είχε καταγραφεί ή καταγγελθεί οτιδήποτε, σε βάρος του εμπλεκόμενου ημεδαπού, που να σχετίζεται με την υπόθεση».

Η 48χρονη ξεκίνησε χθες το πρωί από το σπίτι όπου έμενε με το νέο της σύντροφο στην Ιεράπετρα, για να πάει στο ξενοδοχείο στην περιοχή της Περιστεράς προκειμένου να κάνει ένα δοκιμαστικό για να πιάσει δουλειά τη νέα σεζόν. 

Ιεράπετρα: «Είχαμε προηγούμενα» είπε μετά το έγκλημα ο 54χρονος

«Η κοπέλα ήρθε το πρωί να κάνει δοκιμαστικά για να δούμε αν θα την πάρουμε του χρόνου. Αυτός, όπως μάθαμε, την ακολούθησε από το σπίτι της. Η μητέρα μου βρισκόταν στο πάρκινγκ όταν η κοπέλα έφτασε στο ξενοδοχείο, συνοδευόμενη από τον φίλο της. Ο φίλος της έφυγε και στη συνέχεια η 48χρονη μπήκε μέσα και πλησίασε τη μητέρα μου. Εκείνη την ώρα μπαίνει αυτός με τη μηχανή του μέσα στο πάρκινγκ και την εμβολίζει, την ρίχνει κάτω. Σηκώνεται η Νεκταρία και η μητέρα μου φεύγει για να πάει να τηλεφωνήσει στην αστυνομία. Όταν επέστρεψε η μητέρα μου είδε τον 54χρονο πάλι στο πάρκινγκ απόλυτα ψύχραιμο. Εκείνη δεν γνώριζε ότι λίγα δευτερόλεπτα πριν την είχε σκοτώσει. Και του λέει «Πού είναι η …; Τί της έκανες;» και της απαντά «Είχαμε προηγούμενα» και φεύγει», ανέφερε μιλώντας στο cretapost, η διευθύντρια του ξενοδοχείου.

Η άτυχη 48χρονη Νεκταρία- φωτογραφία από facebook

Η άτυχη 48χρονη Νεκταρία- φωτογραφία από facebook

Γυναικοκτονία Ιεράπετρα: Μέσα σε λίμνη αίματος η 48χρονη

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται τόσο η διευθύντρια του ξενοδοχείου όσο και η μητέρα της που αντίκρισε νεκρή την 48χρονη.

«Η μητέρα μου όταν είδε έτσι τον 54χρονο δεν κατάλαβε ότι την είχε σκοτώσει. Νόμιζε ότι είχε κρυφτεί κάπου επειδή εμφανίστηκε ο πρώην σύζυγός της. Μετά που την έψαξε την βρήκε πεσμένη, μέσα σε μία λίμνη αίματος. Η μητέρα μου είναι σε κατάσταση σοκ. Είδαμε από τις κάμερες ότι την κυνηγούσε για να την σκοτώσει. Δεν μπορούμε να πιστέψουμε αυτό που έγινε», τόνισε σχετικά η διευθύντρια του ξενοδοχείου.

Η 48χρονη πρόσφατα είχε φτιάξει την ζωή της μετά το διαζύγιο που πήρε από τον πρώην σύζυγό της. Πηγές από την πλευρά του δράστη αναφέρουν ότι ο νέος της σύντροφος ήταν επιστήθιος φίλος του 54χρονου και όταν το έμαθε πρόσφατα, θόλωσε. Ο δράστης μετά το έγκλημα απειλούσε να αυτοκτονήσει επί επτάμιση ώρες, όμως με τη βοήθεια διαπραγματευτών συνελήφθη και νοσηλεύεται φρουρούμενος. Φέρεται να αυτοτραυματίστηκε στον θώρακα. Στις διαπραγματεύσεις συμμετείχε και ο μεγαλύτερος γιος του, ο οποίος βοήθησε στο να πείσει τον πατέρα του να παραδοθεί.

πηγή: cretalive, cretapost

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top