Κορωνοϊός: Αυτό το χωριό της Θεσσαλίας έχει κάθε μέρα κηδείες!

Η καμπάνα της εκκλησίας του χωριού χτυπάει συνεχώς πένθιμα

Συναγερμός έχει σημάνει σε ορεινό χωριό των Τρικάλων, καθώς καθημερινά τελούνται κηδείες για ανθρώπους που χάνουν τη μάχη με τον κορωνοϊό

Κορωνοϊός: Πρώτη σε κρούσματα σήμερα η Θεσσαλονίκη - Ακολουθεί η Αττική

Στο Διάσελλο του Δήμου Φαρκαδόνας έχουν νοσήσει από κορωνοϊό οι μισοί κάτοικοι, ενώ έχουν πεθάνει πέντε άτομα σε διάστημα τριών ημερών. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Δήμητρας Τζιότζιου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, από τους 180 μόνιμους κατοίκους του χωριού, οι μισοί έχουν νοσήσει, ενώ έχουν τρομάξει ακόμα και οι διασώστες του ΕΚΑΒ από την Φαρκαδόνα, καθώς δεν προλάβουν να μεταφέρουν ασθενείς στο νοσοκομείο. 

Κορωνοϊός: «Όχι» σε νέο lockdown, ανοικτό το ενδεχόμενο νέων μέτρων

«Έχει λαχταρήσει το χωριό. Χάσαμε πέντε άτομα σε τρεις μέρες και έχουμε άλλα επτά – οκτώ άτομα στο νοσοκομείο!» δηλώνει ο Πρόεδρος του χωριού Ευθύμιος Μακρής στο Star. 

Η καμπάνα της εκκλησίας του χωριού χτυπάει συνεχώς πένθιμα, αφού καθημερινά έχουν μία ή και δύο κηδείες! 

Κάτοικος του Διάσελλου αναφέρει στο Star πως οι περισσότεροι δεν τηρούν τα μέτρα για να αποτρέψουν τη διάδοση της νόσου, ενώ πολλοί είναι ανεμβολίαστοι. 

Συναγερμός στη Θεσσαλονίκη: «Αρχίζει ο εφιάλτης του περασμένου Νοεμβρίου»

Πολλοί έχουν φτάσει στο σημείο να αισθάνονται πλέον «συγκάτοικοι» με τον κορωνοϊό και γι΄αυτό έχουν κλειστεί μέσα στα σπίτια τους για να μην κολλήσουν. 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top