Επεισόδια στα Εξάρχεια: Βίντεο με αστυνομικό των ΜΑΤ που σπάει τζαμόπορτα

Επίθεση από αστυνομικό καταγγέλει και η βουλευτής του Μέρα25

αστυνομικός ΜΑΤ

Ένα απίστευτο βίντεο κάνει τον γύρο του διαδικτύου από τα χθεσινά επεισόδια στα Εξάρχεια, όπου αστυνομικός των ΜΑΤ φαίνεται να σπάει το τζάμι μιας πόρτας και να επιτίθεται σε όσους βρίσκονταν μέσα στον χώρο. 

Βιντεο από τη στιγμή που αστυνομικός φέρεται να σπάει υαλοπίνακα πόρτας

Επίθεση από δυνάμεις των ΜΑΤ κατήγγειλε η βουλευτής του Μέρα25, Μαρία Απατζίδη, η οποία χθες βρισκόταν σε πορεία για τον θάνατο του 18χρονου Ρομά στην αιματηρή καταδίωξη στο Πέραμα. Η βουλευτής αναφέρει πως ένας αστυνομικός της επιτέθηκε με αγκωνιά στο μάτι, ενώ στη συνέχεια μαζί με συναδέλφους του την έσπρωξαν με τις ασπίδες τους.

Καταδίωξη στο Πέραμα: Εμφανίστηκε στο δικαστήριο ο 14χρονος οδηγός

Μαρία Απατζίδη

Η βουλευτής του ΜΕΡΑ25, Μαρία Απατζίδη/ eurokinissi

Η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής ανακοίνωσε πως έχει διαταχθεί η διοικητική διερεύνηση περιστατικών που αναπαράγονται σε δημοσιεύματα του διαδικτύου και αφορούν τις καταγγελίες της Μαρίας Απατζίδη, καθώς και για το περιστατικό που αποτυπώνεται σε στο βίντεο, όπου εμφαίνεται αστυνομικός να σπάει υαλοπίνακα πόρτας.

Επιπρόσθετα, το βιντεοληπτικό υλικό από το περιστατικό θραύσης του υαλοπίνακα, υποβλήθηκε από την Υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών για ποινική αξιολόγηση.
 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top