28η Οκτωβρίου 2021: Πού ματαιώνονται οι παρελάσεις λόγω κορωνοϊού

Συναγερμός μετά την αύξηση των κρουσμάτων

Ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star για τις παρελάσεις της 28ης Οκτωβρίου 2021 (22/10)

Η αύξηση των κρουσμάτων κορωνοϊού σε πολλές περιοχές της επικράτειας φέρνουν «τσουνάμι» ακυρώσεων των μαθητικών παρελάσεων σε πολλές περιοχές της χώρας.

Κορωνοϊός: «Εκτοξεύτηκαν» τα κρούσματα σε Αττική και Θεσσαλονίκη

Στους νομούς Δράμας, Καβάλας, Ξάνθης, Ροδόπης και Έβρου, σύμφωνα με απόφαση που υπογράφει ο περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης (ΑΜ-Θ), Χρήστος Μέτιος θα πραγματοποιηθούν παρελάσεις μόνο με τη συμμετοχή των στρατιωτικών τμημάτων για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου.

28η Οκτωβρίου παρέλαση

«Λόγω της αύξησης των κρουσμάτων Covid-19 στην Περιφέρεια ΑΜ-Θ και για την αποφυγή περαιτέρω συγχρωτισμού και επιδείνωσης της επιδημιολογικής κατάστασης ακυρώνεται σε όλη την Περιφέρεια το μέρος της παρέλασης της 28ης Οκτωβρίου που αφορά στη συμμετοχή της μαθητικής, φοιτητικής νεολαίας και των πολιτιστικών και εθελοντικών οργανώσεων και συλλόγων», αναφέρεται στη σχετική απόφαση που καταλήγει με την επισήμανση ότι «κατά τα λοιπά ισχύουν τα κατά τόπους προγράμματα όπως αυτά έχουν ανακοινωθεί».

Κορωνοϊός: Ακυρώνονται οι παρελάσεις και στη Θεσσαλία 

Μετά από σύσκεψη που συγκάλεσε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστός αποφασίστηκε με τη σύμφωνη γνώμη όλων των φορέων, η ματαίωση των παρελάσεων μαθητικών και στρατιωτικών για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου σε όλη τη Θεσσαλία.

Την Πέμπτη 28η Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθούν μόνο οι  επίσημες Δοξολογίες σε Ιερούς Ναούς και οι καταθέσεις στεφάνων στα Ηρώα με την τήρηση όλων των προβλεπόμενων υγειονομικών πρωτοκόλλων.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top