Κολωνός: Αναζητούσε συμβόλαιο θανάτου για την πρώην του μέσω… facebook!

Αντιμετώπιζαν πολλά προβλήματα μετά τον χωρισμό

facebook

Μια απίστευτη υπόθεση με συμβόλαιο θανάτου μέσω… facebook ήρθε στη δημοσιότητα.

Ένας άντρας από τον Κολωνό φέρεται να είχε κάνει αίτημα και να είχε γίνει μέλος μια διαδικτυακής ομάδας, σχετικής με περιπτώσεις διαζευγμένων γονέων και επιμέλειας παιδιών.

Ο 58χρονος άνδρας, περί ου ο λόγος, σε συνομιλία με έναν εκ των μελών της ομάδας του είχε εκφράσει την επιθυμία να βρει εκτελεστή για συμβόλαιο θανάτου γιατί ήθελε να σκοτώσει την πρώην σύζυγό του, με την οποία τα τελευταία χρόνια αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα.

Όπως κατέθεσε στους αστυνομικούς ένας 36χρονος άνδρας, με τον οποίο είχε τη συνομιλία ο 58χρονος από τον Κολωνό, τον ρώτησε εάν ξέρει κάποιον για αυτόν τον σκοπό.

Σύμφωνα με τον καταγγέλλοντα, ο 58χρονος εξέφρασε την πρόθεσή του στον 36χρονο και δεύτερη φορά, σε συνομιλία λίγες ημέρες μετά την πρώτη, ονίζοντάς του πως ήθελε να πουλήσει ακόμη και ένα διαμέρισμα που είχε για να βρει τα απαραίτητα χρήματα!

«Θα δώσω από τα 40.000 ευρώ τα 10.000 ευρώ ως προκαταβολή σε αυτόν που θα βρω για να την σκοτώσει», φέρεται να ανέφερε στη συνομιλία!

Από την έρευνα των αστυνομικών ταυτοποιήθηκε το προφίλ του στο facebook, η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που χρησιμοποιήθηκε μέσω της εφαρμογής messenger,  αλλά και οι τηλεφωνικές συνδέσεις,  οι οποίες σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ ανήκουν και χρησιμοποιούνται από τον κατηγορούμενο. Ο ίδιος, σύμφωνα με τις πληροφορίες, αντιμετωπίζει πολλά προβλήματά με την πρώην σύζυγό του, η οποία έχει την επιμέλεια του παιδιού και ζει μόνιμα στην Κομοτηνή.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top