Πέθανε αρνητής και τον άφηναν άταφο - Δεν πίστευαν ότι «έφυγε» από κορωνοϊό

Ζήτησαν νεκροψία-νεκροτομή οι συγγενείς του 66χρονου

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στη Δράμα, όπου ένας 66χρονος αρνητής, κόλλησε κορωνοϊό και έχασε τη ζωή του από επιπλοκές στο νοσοκομείο Σερρών. 

Κορωνοϊός: Η μετάλλαξη Δέλτα αύξησε έως πέντε φορές τις νοσηλείες παιδιών

Σύμφωνα με το GRTimes.gr, ο 66χρονος, ο οποίος δεν είχε κάνει το εμβόλιο, νόσησε από κορωνοϊό και χρειάστηκε να νοσηλευτεί για περίπου μια εβδομάδα στο νοσοκομείο Σερρών. Η κατάστασή του επιδεινώθηκε και οι γιατροί έκριναν απαραίτητη τη διασωλήνωσή του σε MΕΘ covid, όπου κατέληξε.

Οι συγγενείς του, όμως, δε δέχθηκαν το πιστοποιητικό θανάτου που τους έδωσε το νοσοκομείο, το οποίο ανέφερε ως αιτία τον κορωνοϊό. Δεν πίστεψαν πως ο άνθρωπός τους πέθανε από covid-19, παρά το γεγονός ότι ο άνθρωπος είχε υποβληθεί σε μοριακό τεστ που είχε βγει θετικό. 

Κορωνοϊός: Νεκρή 34χρονη - «Δε μπορούσε να μιλήσει καθόλου»

Τον άφησαν, λοιπόν, στα ψυγεία του νοσοκομείου για δύο – τρεις μέρες, μέχρι να κινήσουν και να ολοκληρώσουν τις διαδικασίες της νεκροψίας – νεκροτομής, στις οποίες προχώρησαν για να πειστούν για τα αίτια που τον οδήγησαν στον θάνατο. 

Τελικά επιβεβαιώθηκε πως υπήρξε εκτεταμένη βλάβη πνευμόνων, η οποία προήλθε από τον κορωνοϊό και μόνο τότε οι συγγενείς πείστηκαν να τον παραλάβουν και να προχωρήσουν στην ταφή του. 

Κορωνοϊός: Νεκρός 30χρονος πυροσβέστης, πατέρας δύο παιδιών

Αυτή δεν είναι η μοναδική περίπτωση, καθώς υπάρχουν κι άλλες στο νοσοκομείο Σερρών, όπου συγγενείς δεν αποδέχονται τον κορωνοϊό ως αιτία θανάτου και ζητούν να γίνει νεκροτομή.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top