Κορωνοϊός: Νεκρή 34χρονη - «Δε μπορούσε να μιλήσει καθόλου»

Τι είπε αποκλειστικά στο Star η αδερφή της άτυχης κοπέλας

Τι είπε η αδερφή της 34χρονης που πέθανε από κορωνοϊό - Βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Τρείς νέοι άνθρωποι «έχασαν» τη ζωή τους από τον κορωνοϊό μέσα σε λιγότερο από 24 ώρες στη χώρα μας. Πρόκειται για μια γυναίκα μόλις 34 ετών και δυο άντρες 30 ετών, οι δυο εκ των οποίων δεν είχαν προλάβει να εμβολιαστούν.

Κορωνοϊός: 3.164 νέα κρούσματα σήμερα - 347 διασωληνώσεις και 43 νεκροί

Η 34χρονη ξύπνησε στις 5.30 τα ξημερώματα με βαριά δύσπνοια και δε μπορούσε καν να μιλήσει, όπως είπε η αδερφή της αποκλειστικά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και την ανταποκρίτρια Δήμητρα Τζιότζιου.

Ξύπνησα και την είδα ότι δε μπορούσε να πάρει ανάσα. Πήραμε το ασθενοφόρο τηλέφωνο. Ξαφνικά, άρχισε η  δύσπνοια, άρχισε να έχει έντονο βήχα και δεν μπορούσε να μιλήσει καθόλου.

νεκρή 34χρονη κορωνοϊός

Η 34χρονη που δεν είχε εμβολιαστεί κατά του κορωνοϊού ένιωσε μια αδιαθεσία την προηγούμενη Δευτέρα, όμως ήταν καθηλωμένη στο κρεβάτι καθώς είχε ρήξη χιαστού και δεν μπορούσε να πάει στο νοσοκομείο να κάνει μοριακό τεστ. 

Τα δυο της αδέρφια και ο πατέρας της που νοσούσαν και αυτοί από κορωνοϊό της έκαναν self test το οποίο βγήκε θετικό. Το κορίτσι περνούσε τον ιό στο σπίτι και έπαιρνε αγωγή, μέχρι που τα ξημερώματα ένιωσε να καταρρέει.

Σημειώνεται ότι το εμβόλιο δεν το έχει κάνει ούτε η 26χρονη αδερφή της, καθώς όπως είπε η ίδια είναι αρνητική στον εμβολιασμό.

Νεκρός από κορωνοϊό 30χρονος δασοπυροσβέστης 

Ακόμα ένας νέος άνθρωπος, ένας 30χρονος δασοπυροσβέστης που δεν είχε εμβολιαστεί κατά του κορωνοϊού «έχασε» τη μάχη. 

Ο Αλέξανδρος με καταγωγή απλό τα Καλάβρυτα ήταν πατέρας δυο μικρών παιδιών. Λάτρευε τον εθελοντισμό και εργαζόταν ως εποχιακός δασοπυροσβέστης, ενώ έκανε μερικά μεροκάματα και σαν υδραυλικός. Κόλλησε κορωνοϊό στα μέσα Αυγούστου και νοσηλεύτηκε στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου.

Όμως μετα από δυόμιση μήνες μάχης δεν τα κατάφερε και κατέληξε.

Φίλος του μίλησε αποκλειστικά στο Star για τον αγώνα που έδωσε.

«Πήγε στο νοσοκομείο και απο τότε δεν τον είχαμε ξαναδεί. Ήταν στο νοσοκομείο στο Ρίο. Έχουμε παγώσει όλοι. Ελπίζαμε ότι θα το ξεπεράσει γιατί δεν είχε υποκείμενα νοσήματα, ήταν μόνο λίγο εύσωμος», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Κορωνοϊός: 26χρονος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Καβάλας 

Στο Νοσοκομείο Καβάλας, ένας νέος άνθρωπος μόλις 26 ετών νοσηλεύεται για όγδοη ημέρα με κορωνοϊό. 

Όπως είπε η μητέρα του στο Star, ο νεαρός φοβόταν να κάνει το εμβόλιο:

«Ο δικός μου ο γιος δεν πρόλαβε να κάνει το εμβόλιο, είχαμε ένα θρομβομφυλικό κρούσμα στην οικογένεια και φοβόταν. Φοβόταν πολύ και δεν το αποφάσιζε να πάει να το κάνει. Το κόλλησε σε μια χαζή στιγμή, απλό έναν ξάδερφό του. Έχει κάνει μια ζημιά στον πνεύμονα, το λένε θαμβή ύαλος», είπε.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top