Κορωνοϊός: Νεκρός 30χρονος πυροσβέστης, πατέρας δύο παιδιών

Ήταν ανεμβολίαστους και δεν είχε υποκείμενο νόσημα

Δεκάδες νέοι κάτω των 40 ετών διασωληνωμένοι με κορωνοϊό στις ΜΕΘ - Βίντεο από το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star

Στη θλίψη έχουν βυθιστεί τα Καλάβρυτα μετά την είδηση ότι ένας 30χρονος πυροσβέστης πατέρας δύο παιδιών «έχασε» τη μάχη με τον κορωνοϊό.

Ο 30χρονος, σύμφωνα με το tempo24.news, νοσηλευόταν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών με κορωνοϊό από τον περασμένο Αύγουστο και δεν αντιμετώπιζε υποκείμενο νόσημα και σύμφωνα με πληροφορίες δεν είχε εμβολιαστεί.

Κορωνοϊός: 34χρονη βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις της στο σπίτι της

Σημειώνεται ότι τον κώδωνα του κινδύνου έκρουσε για τους νέους η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας, Μίνα Γκάγκα, απευθύνοντας έκκληση για εμβολιασμό σε όσους δεν το έχουν ήδη κάνει.

Υπενθυμίζεται ότι η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας Μίνα Γκάγκα είχε κάνει έκκληση στους νέους να εμβολιαστούν, καθώς ο κορωνοϊός δεν κάνει διακρίσεις και κινδυνεύουν εξίσου και τα άτομα νεότερων ηλικιών. Ανέφερε μάλιστα ότι μέσα σε μία εβδομάδα έχασαν τη ζώη τους τρεις νέοι κάτω των 30 που δεν είχαν εμβολιαστεί.

Κορωνοϊός: Στις ΜΕΘ ανεμβολίαστοι νέοι κάτω των 40 ετών

Την ίδια ώρα, δεκάδες νέοι συνάνθρωποί μας κάτω των 40 ετών που δεν έχουν εμβολιαστεί νοσηλεύονται στις ΜΕΘ νοσοκομείων της χώρας μας.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε η Κατερίνα Παπακωστοπούλου στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star, στις ηλικίες 18-39 ετών αυτή τη στιγμή νοσηλεύονται σε ΜΕΘ 12 άτομα. 

Χαρακτηριστικό παράδειγμα ένας 35χρονος ανεμβολίαστος που νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός». Είχε διασωληνωθεί, ύστερα αποσωληνώθηκε και παραμένει στη ΜΕΘ.

Επίσης, ένας 22χρονος νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του ΑΧΕΠΑ, ενώ στο Θριάσιο, σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες ,είναι σε απλές κλίνες μια 16χρονη και ο πατέρας της 51 ετών, καθώς και μια ακόμα 30 ετών.

Δείτε ολόκληρο το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top